Det er mulig å booke legetime på nett/online. Dersom du ønsker time på video/telefon, vennligst skriv dette i notatfeltet. Vi har akutt-timer hver dag, så om du trenger en time i dag og ikke finner det i menyen under her, kan du ringe eller sende en sms til legekontoret. Oppgi hva du ønsker å ta opp med legen.

Har du symptomer fra luftveier, er i karantene eller isolasjon må du ta kontakt med oss pr telefon i forkant av timen. 

Fremgangsmåte video-konsultasjoner: Du får en sms fra legen når legen er klar. Denne sms-en inneholder en link til en nettside. Trykk på linken, fyll inn navn og telefonnumer på siden som kommer opp, trykk "neste". Trykk så på "fortsett uten innlogging", gi tillatelse til bruk av mikrofon og kamera, og du er inne. Ingen forberedelser eller noe som må lastes ned/installeres. Du kan bruke smart-telefon, nettbrett eller pc, men om du bruker nettbrett eller pc må du skrive inn linken/adressen du får på sms i nettleseren din. 

Dersom du ønsker å ta blodprøver kan du fremdeles ha konsultasjonen på video/telefon. Du avtaler hvilke prøver som skal tas med legen, som lager rekvisisjonen klar, og så kommer du på legekontoret for å ta prøvene når det passer for deg. 

Video/telefon-konsultasjoner koster det samme som en vanlig legetime, og du får en sms i løpet av kvelden etter konsultasjonen med betalingsinformasjon. Dersom du betaler innen 24 timer er det ikke noe ekstra gebyr. 

Det gjelder også samme regler mht avbestilling/ikke møtt. Dersom du ikke svarer på sms-en/telefonsamtalen fra legen innen 15 minutter etter at du har fått sms-en, regnes det som om du ikke har møtt opp og blir fakturert på samme måte. Du får da også en sms med betalingsinformasjon i  løpet av kvelden og betaler ikke ekstra gebyr om du betaler innen 24 timer. 

Vi forsøker etter beste evne å holde tiden for når vi har avtalt video-konsultasjon med deg, men i likhet med når man har en fysisk time kan det oppstå forsinkelser. Vi ber deg derfor om å være tilgjengelig i minst 30 min fra oppsatt tid. 

 

 

 


Bestill ny time
Avbestill / vis min time