Bestill time med SMS

Send til 2097:

BÆRUMØYE fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

BÆRUMØYE 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Bærum Øyeklinikk

Vi er en spesialist  avtalepraksis under Helse Sør-Øst. Vi ønsker primært fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste, app og denne hjemmesiden kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet. Vi jobber for å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Diagnostisering og behandling av øyesykdommer samt operasjon av grå stær.

For time kreves henvisning fra lege, optiker, helsestasjon eller skolehelsetjeneste. Vi har offentlige takster der frikort gjelder.

Velkommen til vår hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel og trygg som mulig  (SMS-svar fra oss på SMS-henvendelser koster kr. 6,- til teleoperatøren) Derfor er det tilrettelagt for å kontakte oss direkte via denne siden.

Merk deg at de fleste reseptene kan også fornyes hos din fastlege.

Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. 

Telefon: 67 57 57 80 

E mail:  oyelege@outlook.com (ikke for personopplysninger)

Vi foretrekker kommunikasjon med våre pasienter via denne nettsiden - bruk knappene på forsiden. Om du likevel ønsker å benytte e-post, ber vi om at den, i henhold til personvern,  ikke innholder personopplysninger. Har du motatt digital post fra oss, kan du enkelt gå inn på knappen "pasientpost" og logge deg inn med din bank id for å lese den her.

 

Ved besøk hos oss skal man bruke munnbind. Det er i henhold til nasjonale anbefalinger nå et krav.  Gjør oppholdet på klinikken så kort som mulig ved at du unngår å møte opp tidligere enn 5 minutter før avtalt tid. Videre oppfordrer vi alle som kommer til oss å unngå og ha med ledsager om det ikke er helt nødvendig. Ledsager må dessverre vente utenfor klinikken uavhengig av hvor mange som allerede sitter på venterommet.

 

Illustrasjon eller bilde for senter