Hopp til hovedinnhold

Send til 2097:

BJORBEKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

BJORBEKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Offshore Sjømann Røykdykker og Yrkesdykkerattest

Bjorbekk legesenter i Arendal tilbyr attest og helseerklæring til petroleum og offshorearbeidere, sjømenn, yrkesdykkere og røykdykkere til både egne og eksterne pasienter. Time kan som oftest ordnes samme eller påfølgende dag for offshoreattest, sjømannsattest, dykkerattest og røykdykkerattest. 

Du kan bestille time ved bruk av SMS. Start meldingen med "BJORBEKK". Skriv så inn fødselsdato, navn, hva det gjelder, når du ønsker time og send meldingen til 2097. En melding kan se slik ut: BJORBEKK 010101 Ola Normann. Jeg ønsker å bestille time for offshoreattest i uke 12. Du får melding med tidspunkt for time på SMS så snart vi har behandlet forespørselen.

Om du ønsker å booke time på et spesielt tidspunkt kan velge fanen "Bestill med timebok" øverst på siden. Den gir deg mulighet til å bestille time akkurat den dagen og det tidsunktet som passer deg best. Velg behandler dr. Kristian Øie Pedersen og trykk så på "Se ledige timer". Fyll så inn navn, fødselsnummer og telefonnummer. OBS! I rubrikken "Stikkord til legen" må du skrive telefonnummeret på nytt. Dette for at vi kan ta kontakt med deg ved behov. Skriv også at det gjelder henholdvis sjømannsattest eller offshoreattest eller begge deler. Du trenger bare bestille en time uavhengig om du trenger en eller begge attestene. 

Det går også an å ringe og bestille time. Det er foretrukket løsning dersom det haster (time samme dag). 

Møt opp 15 minutter før timen for nødvendige undersøkelser og for utfylling av egenerklæring. Skjema får du ved oppmøte. 
Ta gjerne med tidligere helseerklæringer for offshore og sjømann om du har det. Ta med brilleseddel om du har det. 

Trykk på fanen "Betaling og priser" for prisliste.