Senteret sitt bannerbilde

Om Bokn legekontor


Bokn legekontor åpna i februar 2008 etter å ha vært stengt noen år. Kommunen har investert i en god del nytt utstyr, og i 2010 har vi tatt i bruk nytt og bedre pasientjournalsystem. Vi er tilknyttet Norsk Helsenett og kommuniserer elektronisk med sykehus, legevakt m.fl. Legekontoret er kommunalt med kommunalt ansatt lege og sykepleier. Det er satt et listetak på 600 pasienter og vi tar imot pasienter 2,5 dager i uka.  

Vi ønsker primært fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet hvor enn du måtte befinne deg i verden. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registrere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutiner.

Det er viktig for oss at våre pasienter føler at de har et legekontor som er tilgjengelig for dem. Vi understreker at pasientene skal ha tilgang til akutt hjelp 100 % av tiden enten på Bokn legekontor eller hos vikarlege i Aksdal.

Hos oss får du gjort de samme undersøkelsene som på andre legekontor. Vi har stort sett det samme utstyret og som du finner på andre legekontor. Kommunen har investert i nye moderne apparater og vi følger standard fra NOKLUS som sikrer kvaliteten på det vi gjør.

Vi ønsker også at du som pasient skal være 100% sikker på at vi praktiserer taushetsplikten slik helsepersonelloven tilsier, og at vi har fokus på internkontroll og rutiner som skal sikre dine rettigheter som pasient.