Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Bestilling av legetime kan gjøres på fire måter.

1. Bestill via sms. Send til 2097: BRYL fødselsdato, ditt navn, grad av hast. F.eks: "BRYL 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon" (Unngå sensitiv informasjon). Kr. 6,- per mottatt melding. Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale. NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

2. Bestill via skjema på nettsidene våre. Klikk her

3. Sett deg opp direkte på ønsket dag og tidspunkt. Klikk her for å se timeboken og sette deg opp på time. NB: Det er ikke mulig å sette seg opp på time som innebærer medisinske prosedyrer (gynekologisk undersøkelse, sårskift, stingfjerning, fjerning av føflekk osv.), i så fall må timen bestilles på annen metode.

4. Ring oss på 73517713. For akutte henvendelser anbefales det å ringe for time samme dag. 

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send BRYL fødselsdato og navnet ditt med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Sykemeldinger

Lov om folketrygd krever at du må vurderes av en lege for å kunne bli sykemeldt. Derfor er det viktig at pasienter som mener at de trenger en sykemelding kontakter legen straks behovet oppstår. Det er ikke anledning å tilbakedatere sykemeldinger.

Attester

Ved fravær i skolen som skyldes sykdom gjelder de samme reglene som for sykemelding.