Bestill time med SMS

Send til 2097:

EKHOLT fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

EKHOLT 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Videokonsultasjon

Ingen pasienter med luftveissymptomer/feber/influensa skal møte opp på legekontoret.

 

For å begrense kontaktpunkter og potensiell smitte, men samtidig tilby relevant legehjelp, har legekontoret etablert mulighet for videokonsultasjoner.

Om du har fått legetime avtalt til video, logger du inn på følgende link til venterom 5 min før legetimen, så vil fastlegen din etablere kontakt:  

 

https://ekholtlegekontor.confrere.com

 

ALLE legene ved kontoret tilbyr videokonsultasjon - du kan også endre eksisterende oppmøtetime til videokonsultasjon.

 

 

For videokonsultasjon anbefaler vi deg å logge inn og teste lyd og bilde FØR legetimen.

 

Videokonsultasjoner forutsetter at det ikke må tas prøver eller gjøres kliniske undersøkelser. Det er ordinær betaling for videokonsultasjoner (har du frikort, dekkes konsultasjonen om ikke annet tillegg avtales). Faktura sendes ut i etterkant.

Alle pasienter med symptomer fra øvre luftveier/influensasymptomer, tungpust, hoste og som trenger legetilsyn skal først vurderes over telefon/Video

 

Dersom du lurer på om du trenger tilsees av lege, kan vi avtale en videokonsultasjon for vurdering/samtale - dette avtales altså v SMS eller telefonisk henvendelse

 


Informasjon fra myndighetene

Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset?

Dersom du har lette luftveissymptomer, bør du være hjemme inntil en dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing. Dette er for å begrense bruk av testing og ressurser. Unntak er blant annet hvis du er helsepersonell, hvis du er over 65 år og har underliggende, kronisk sykdom eller hvis du har vært i nærkontakt med et bekreftet tilfelle av covid-19.

Se hvem som anbefales testing: Testing og diagnostikk for covid-19

Hvis du får mer alvorlige symptomer, som tungpustethet, bør du ringe fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117. Også dersom du utvikler andre akutte symptomer som du ellers ville søkt lege for, er det viktig at du kontakter helsevesenet. Mistanke om covid-19 må ikke hindre deg i å få nødvendig helsehjelp.

Kilde: fhi.no (26.03.2020 kl. 13:00)

Mer informasjon og råd finner du på fhi.no og helsenorge.no. Der vil du finne svar på de fleste spørsmål, og kontaktinfo til informasjonstelefonen for koronaviruset.

Kontakt med legekontoret

Det er ønskelig at pasienter som ikke har behov for å ringe til fastlegen/legekontoret kommuniserer digitalt.

Ved å kommunisere digitalt bidrar du til at de som trenger å snakke med lege/legekontor kommer raskest mulig igjennom på telefon.


For henvendelser