Bestill time med SMS

Send til 2097:

FAGERBORG fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

FAGERBORG 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Allmennmedisin/slik jobber vi

Allmennmedisin er et bredt fag der vi skal kunne noe om det meste. 

 

Vårt utgangspunkt vil være å få til et godt samarbeid med deg om problemet og hva som kan gjøres. Svært ofte søker vi råd hos hverandre eller hos spesialist på sykehus. 

 

Vi mottar pasienter i alle aldre, fra nyfødte barn til svært gamle. Avhengig av problemstillingen gjør vi allmennmedisinske undersøkelser og helsekontroller. Vi gjør gynekologiske undersøkelser, herunder også celleprøver fra underlivet.

 

Når det er nødvendig henviser vi videre til spesialist. Det samme gjelder ved undersøkelserav øye og øre-nese-hals-plager.

 

Når det gjelder psykiske plager får vi regelmessig veiledning fra Psykiatrisk poliklinikk på Vinderen, og vi kan tilby tilpasset samtalebehandling her, eller henvise videre til psykoterapi hos psykolog eller psykiater. 

 

Legesenteret har et moderne og velutstyrt laboratorium. Her gjør vi vanlige blodanalyser. Andre prøver utføres i samarbeid med medisinske laboratorier. Vi tar hjerteprøve(EKG), 24-timers blodtrykksregistrening, pusteprøve (spirometri) og foretar enklere kirurgiske inngrep. 

 

Svangerskapskontroller utføres av lege og helsesekretær, eventuelt i samarbeid med jordmor på helsestasjon. Vi tilbyr influensavaksiner og andre vanlige vaksiner .