Viktig informasjon om Koronaviruset

Vi tar imot pasienter til lab og ordinære konsultasjoner. Tenk likevel gjennom om du kan benytte videotime som konsultasjonsform. Bestilller du videotime, så bidrar du til å redusere risikoen for koronasmitte. Når du bestiller legetime husk å oppgi kontaktårsak. Ingen må komme til legekontoret uten at man har oppgitt kontaktårsak og fått en avtale. 

Ønsker du å ta koronatest bestill dette på kommunens nettsider her

Alle pasienter som skal i kontakt med oss bør lese dette først: Koronavirus logistikk og viktig info 

Når er fastlegen din tilstede på Femfaste? Fastlegene har kommunale oppgaver som sykehjem/helsestasjon/legevakt etc i tillegg til fastlegepraksisen. Her kan du se når fastlegene er på kontoret uke for uke og tilgjengelige for pasientkonsultasjoner:

 

TIDSPERIODE 19.oktober til 13.oktober

LEGE

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Daniel Due-Tønnessen

HALV DAG

JA NEI NEI JA

Endre Skjølberg

JA

JA

NEI

JA

NEI

Guro Vik

JA

NEI

JA

JA

NEI

Kimberly P. Gjerde

NEI

JA

NEI

JA

JA

Lars Hasselgård

JA

HALV DAG

JA

JA

NEI

Runar Bratli

JA

HALV DAG JA JA JA

Sverre Reiten

JA

JA

JA

JA

NEI

TIDSPERIODE 26.oktober til 30. oktober

LEGE

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Daniel Due-Tønnessen

JA

JA

NEI

JA

NEI

Endre Skjølberg

JA

JA

JA

JA

NEI

Guro Vik

NEI

JA

JA JA JA

Kimberly P. Gjerde

JA

JA

NEI

JA

NEI

Lars Hasselgård

JA HALV DAG JA NEI JA

Runar Bratli

JA HALV DAG JA JA NEI

Sverre Reiten

JA

JA

NEI

JA

JA

  

Om oss 

Legekontoret Fem Faste er et middels stort legesenter lokalisert på østsiden av Molde sentrum. Våre kjerneverdier er "TRYGGHET, KVALITET, RESPEKT, SERVICE". Vårt mål er å tilby alle tilgjengelige allmennmedisinske helsetjenester på et høyt faglig nivå.

Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig og at våre pasienter skal få en best mulig opplevelse i møte med oss.  

NYTTIG INFORMASJON


Influensavaksinering 2020/2021

20. oktober 2020 kl. 21:33

Ny info om årets influensavaksine:

Det blir vaksinering de neste to ukene fra mandag til torsdag. Dvs første vaksinasjonsdag blir 26.10. Vaksineringen kommer til å skje i lokalene til Femfaste og vil pågå fra kl 1630-1930. Av smittevernhensyn må man ha booket et tidspunkt på forhånd, før man kommer. Booking må gjøres via molde.kommune.no og dette bookingsystemet blir klart i løpet av uken.   

Pga situasjonen rundt koronaviruset, er det i år ekstra viktig at de som er i risikogruppene vaksinerer seg mot sessonginfluensa. I hovedsak gjelder dette alle over 65 år, kronisk syke som diabetikere, lungesyke, hjertesyke og de med nevrologiske tilstander.  Det gjelder immunsuprimerte og deres husstandsmedlemmer, gravide og helsepersonell. 

Prisen på vaksinen er i år subsidiert av myndighetene og står oppført i vår prisliste. Personer i risikogruppene betaler en egenandel på 50 kroner. Risikopasienter med frikort får vaksinen gratis.

Du kan lese den foreløpige informasjonen Molde kommune har om årets influensavaksine her

Vi ber om at alle som kommer til oss for å få vaksine booker tid på forhånd og ellers følger smittevernrutinene. Vi på vår side, vil gjøre vårt ytterste for at alle som besøker oss skal oppleve at det er trygt. Vi følger nasjonale føringer og retningslinjer, og jobber kontinuerlig med å få til gode, tilpassede smittevernrutiner på kontoret vårt.

Koronavirus logistikk og viktig info

14. september 2020 kl. 21:34

Logistikk grunnet pandemien:

  • ALLE pasienter som skal komme til legekontoret  klareres for symptomer på koronavirus samme dag som oppmøte med en SMS. Symptomer på koronavirus innbefatter feber, halssmerter, hoste, tungpust, slapphet, muskel/leddsmerter, diare, magesmerter. Har du slike symptomer må du tilsees av smittelegevakta og kan ikke komme til oss.
  • Du må ALLTID oppgi kontaktårsak ved bestilling av time. 

IKKE møt opp på legekontoret hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon eller lurer på om du har koronavirus.

  • ALLE med luftveisinfeksjon som trenger legeundersøkelse undersøkes på smittelegevakta på Kirkebakken 116117. På hverdager 08-16.00 er det fastlegen som henviser deg videre hit etter at du har tatt kontakt på sms, E-konsultasjon, video eller telefon. 
  • På teststasjonen ved Retiro utføres koronatesting
  • Sjekk hvilke råd og tiltak som gjelder for deg på koronasjekk.no
  • Molde kommunes samleside for koronaviruset har ellers viktig informasjon som gjelder lokalt. Her er også div. telefonnummer.

Gebyrfri betaling for videotimer

19. mai 2020 kl. 20:31

Melinmedical vil fremover ta seg av all håndtering av faktura/giro. Vi har inngått et samarbeid med Melin primært for å oppnå at pasientene skal kunne slippe fakturagebyr på e-konsultasjoner/videotimer. 

Dagens løsning innebærer at pasienten mottar en melding med regning dagen etter videotime, uten fakturagebyr gitt at den betales samme dag.

 

Åpningstider

Alle hverdager 08.15 - 15.30

Adresse

Legekontoret Fem Faste
Verftsgata 10
Vis kart

Kontakt oss

Legekontoret Fem Faste
Verftsgata 10, 6416 Molde

Ordinær: 71203200
Øyeblikkelig hjelp/Samhandling: 71203208