Bannerbilde som viser noe helserelatert

Flatåsen Legesenter

Her kan du kontakte oss trygt og enkelt

Bilde som representerer legekontoret

Velkommen til Flatåsen Legesenter digitale resepsjon!

Her kan du selv utføre følgende tjenester hvis du har fastlege hos Flatåsen Legesenter:

* Timebestilling

* Resept bestilling

 

Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker, men tidlig i uken og om morgenen er det erfaringsmessig stor pågang på telefonen og det må påregnes noe venting.

 

 

Digital Dialog via "helsenorge.no"

9. juli 2018 kl. 13:38

Vi har nå tatt i bruk Digital Dialog via helsenorge.no!

Dette er et nasjonalt tilbud gjennom Direktoratet for e- helse. Tjenesten er gratis. Du kan via helsenorge.no få tilgang til ulike tjenester, blant annet oversikt over faste medisiner og vaksiner. Du kan også kontakte fastlegen for bestilling av time og resepter eller andre henvendelser. All kontakt er sikker og krever innlogging med Bank-ID. Her kan vi også kontakte deg. Du kan lese mer om dette på: https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen/kom-i-kontakt

Vi oppfordrer alle til å logge seg inn på: https://minhelse.helsenorge.no/ og aktivere "deling av helseopplysninger", for å kunne benytte Digital dialog.

Helserespons vil også fungere fram til 01.10.18.

Konsultasjons påminnelse

9. mai 2018 kl. 14:18

Du har mulighet til å be om påminnelse på bestilt time. Gi beskjed når du bestiller timen slik vi kan legge inn denne tjenesten for deg.

SMS- henvendelser

28. februar 2018 kl. 15:51

Vi gjør oppmerksom på at henvendelser ved SMS, medfører en kostnad for den enkelte pasient til Helserespons ved sending og mottak av melding. Se pris ved henvendelse.

Vi kan ellers kontaktes på telefon eller ved oppmøte.