Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss, og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du FRØYA navnet ditt fødselsdatoen din, og hvorfor du ønsker time, og sender meldingen til 2097. En slik timebestilling skal ikke brukes ved behov for øyeblikkelig hjelp/ting som haster

En slik melding kan se slik ut: FRØYA Ola Hansen 040590 ønsker time pga.............. Tjenesten koster kr 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send FRØYA navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

- Du kan bestille time, medisin eller gi andre beskjeder på SMS til oss på Frøya legekontor.

- Eventuelt avbestilling av time, ønsker vi senest 24 virkedagstimer før timen. Da har vi mulighet til å hjelpe andre !

- Timer som avbestilles samme dag ser vi oss nødt til å belaste.

 

Da vår journalleverandør ikke har opprettet sikker kontakt med helsenorge.no, men bruker Helserespons for sms-utveksling, påløper det kostnader på kr 6,-, for å sende oss sms. Dette beløpet tilfaller ikke oss, men leverandøren av sikker sms-utveksling. Vi beklager dette.

Det jobbes med andre løsninger, men inntil videre er dette den eneste løsningen som fungerer. Dersom du ikke ønsker å betale for denne tjenesten er det fortsatt mulig å nå oss på telefon, eller ved personlig oppmøte. Når du får SMS fra oss er det vi som betaler dette beløpet.

 Mail er dessverre ikke lovlig. Vi håper at dette problemet blir løst innen rimelig tid.