Bannerbilde som viser noe helserelatert

Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi

Her kan du kontakte oss trygt og enkelt

Bilde som representerer legekontoret

Vi er tre gynekologer som driver praksis i felles lokaler i i Bergen sentrum.

  • Ingeborg Bøe Engelsen
  • Maria Barøy Ræder
  • Yngvild Skåtun Hannestad

 

Vi har alle avtalepraksiser, det vil si at vi har avtale med Helse Region Vest og som pasient betaler man vanlig egenandel.

 

 

Timebestilling/endring av timer

For å få time hos en av oss må man ha henvisning fra fastlegen. Når henvisningen er mottatt vil gynekologen vurdere hastegrad basert på den informasjonen som ble gitt i henvisningen og du vil få tilbakemelding om time.

Vi har stor pågang og dessverre noe ventetid. Vennligst ta kontakt i god tid dersom timen du har fått ikke passer. Ved flytting av time kort tid før timen er satt opp, må man i de fleste tilfeller regne med ekstra ventetid. Generelt har vi sjelden anledning til å fremskynde timer. 

 

 

Påsken 2022

4. april 2022 kl. 14:36

Bergen spesialistsenter avd. gyn. holder stengt i hele påsken.

Telefonen og sms vil først bli besvart tirsdag 19/4. 

Vi ønsker dere alle en riktig god påske :-)

Viktig om av/ombestilling av timer og ventelister!

26. januar 2022 kl. 09:07

For tiden er det mye flytting av timer på grunn av Covid 19-sykdom og -karantene i tillegg til "vanlige" forkjølelser mm. Samtidig har vi alle lang ventetid. For at vi skal klare å få inn pasienter fra ventelister på avbestilte timer er det VELDIG VIKTIG at du tar kontakt SÅ FORT SOM MULIG når du vet at du ikke kan komme på oppsatt time slik at vi kan unngå tomme timer. Tomme timer gir lenger ventelister og gjør at de som selv må utsette timen ofte må vente lenge før de kan få ny time. Det letteste er å sende oss melding her via hjemmesiden men du kan også ringe. 

VIKTIG OM CORONAVIRUS

21. mai 2020 kl. 09:52

Har du testet positivt på Corona, har SYMPTOMER  på corona eller er i karantene ber vi om at du tar kontakt med oss på telefon eller sms slik at vi kan flytte timen din noen uker frem i tid. Du må IKKE komme til kontoret hvis du tror du kan være smittet.

 

Viktig info om Corona finner du her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

CORONA VIRUS: If you feel ill or if you are in quarantine contact us for a new appointment.

Information regarding coronavirus and quarantine in several languages: 

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-til-personer-som-er-smittet-eller-har-vart-utsatt-for-smitte/informasjon-om-hjemmekarantene-og-isolasjon-pa-ulike-sprak/?fbclid=IwAR1T1-pj22FVCtDnrhCstjKIfOeRn5zxWyfXUJK2zLmeY7LceWXSSW2rWu0