Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

For å få time hos en av oss må man ha henvisning fra fastlegen. Når vi har mottatt henvisningen vil gynekologen vurdere hastegrad og gi tilbakemelding om time. Du kan ikke få time per telefon før vi har mottatt henvisningen. 

Det er stor pågang i alle praksisene og det betyr at for mange vil det bli endel ventetid på time. Du vil motta påminning om time på SMS 4 dager før. Vi har betalingsterminal og vi foretrekker at du betaler med bankkort heller enn med kontanter. NB man kan IKKE  bruke kredittkort i betalingsautomaten, kun vanlig bankkort.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Dersom du må endre eller avbestille timen du har fått må du ringe til oss ila telefontidene eller benytte sms-tjenesten (Klikk på den blå knappen "Avbestille/bytte time"). Frist for avbestilling eller flytting av time er senest kl 12 siste arbeidsdag før timen, etter det må du betale for timen.

Ved flytting av time kort tid før timen er satt opp, må man i de fleste tilfeller regne med ekstra ventetid. Generelt har vi sjelden anledning til å fremskynde timer. 

NB sms-tjenesten gjelder kun gynekolog. Det er også 2 revmatologer på Bergen Spesialistsenter, men de tar ikke mot sms-beskjeder fra pasientene. Sms-henvendelser til revmatolog vil ikke bli besvart, pasientene må ringe på tlf 55900070.