Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

FORSINKETE SVAR PÅ CELLEPRØVER OG VEVSPRØVER I SOMMER

16. februar 2021

Det er for tiden lenger svartid enn vanlig på celleprøver fra livmorhalsen. Vi sender melding om alle celleprøvesvar, også de normale, men du må regne med at det kan gå ca 2 måneder fra prøven var tatt til du hører fra oss. 

Nå i sommer har det også tatt litt lenger tid før vi har mottatt svaret på vevsprøver fra patologene. Til vanlig tar det 2-3 uker å få svar på vevsprøver, nå ligger svartiden på 4-6 uker. Vi sender ut tilbakemelding om svar fortløpende. 

VIKTIG OM CORONAVIRUS

21. mai 2020

Har du testet positivt på Corona, har SYMPTOMER  på corona eller er i karantene ber vi om at du tar kontakt med oss på telefon eller sms slik at vi kan flytte timen din noen uker frem i tid. Du må IKKE komme til kontoret hvis du tror du kan være smittet.

Vi ønsker færrest mulig folk i lokalene og ber om at du ikke tar med ledsager/pårørende til timen. Hvis du har spesielle behov ifh til dette kan du ringe oss. 

Viktig info om Corona finner du her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

CORONA VIRUS: If you feel ill or if you are in quarantine contact us for a new appointment.

Information regarding coronavirus and quarantine in several languages: 

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-til-personer-som-er-smittet-eller-har-vart-utsatt-for-smitte/informasjon-om-hjemmekarantene-og-isolasjon-pa-ulike-sprak/?fbclid=IwAR1T1-pj22FVCtDnrhCstjKIfOeRn5zxWyfXUJK2zLmeY7LceWXSSW2rWu0