Om oss


HELSEKLINIKKEN 

Vi er en nyoppstartet helseklinikk som kan hjelpe deg med lidelser knyttet til muskulatur/skjelett og psykiske besvær. Vi har tverrfaglig fokus på hvordan disse områdene innvirker på hverandre. Vi møter deg med åpenhet og lytter til hva du opplever som problematisk for deg. Vi har bred kompetanse plassert i klinikken, og det vil være et kompakt tilbud, der du slipper lang ventetid.

Vi består av psykolog, naprapater, samtaleterapeuter; sykepleier, koordinator og pedagog, ernæringsveileder og treningsveileder. 

 Varighet på time/konsultasjon kan variere noe mellom de ulike aktørene. Vi tar imot pasienter fra sykehus, fastleger og andre instanser, og legger vekt på et godt samarbeide til ditt beste. Med vår utredning og behandling, så vil vi at du hele tiden skal føle deg ivaretatt, og at du tar del i prosessen, for at vi skal kunne hjelpe deg til å oppnå din beste livskvalitet. Vi har fokus på aktivitet og mosjon, og hos oss kan du få laget aktivitetsprogram designet spesielt for deg og dine ønsker.

 

Vi ønsker fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste, app og denne hjemmesiden kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet. Vi jobber for å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter.

 

"Samarbeid staves med to enkle bokstaver: VI" 

 

 

Mer om den enkelte av oss: 

Michelle Eriksen:

Pedagog

Michelle har mastergrad i pedagogikk. Hennes erfaring og fagkunnskap bidrar til at du opplever trygghet i samtalene og dermed lettere får uttrykt hvor du føler at skoen trykker. Michelle bruker sin pedagogiske kunnskap til å belyse dine utfordringer fra nye vinkler.

I samtalene forsøker hun å bidra til at pasienten kan kjenne trygghet i sin egen opplevelse. Gjennom aktiv lytting og åpne samtaler vil det lede til en ny bevisstgjøring av deg selv, også i relasjon til andre mennesker. I samtalene vil en belyse utfordringer fra ulike synsvinkler: Dette fører til ny læring om deg selv som menneske og samfunnet du lever i. 

Samtalene kan gi hjelp til selvhjelp, eller gi innsikt og ny kunnskap om hvordan du kan endre din egen livssituasjon i en positiv retning, og finne dine iboende ressurser som kan hjelpe deg på veien mot det livet du ønsker. 

 

Lene Gåsbakk: 

Naprapat 

Naprapati er et behandlingssystem hvor målet er å redusere smerte, øke funksjon og bevegelighet, og forebygge fremtidige plager. En grundig undersøkelse basert på et helhetssyn er utgangspunktet for en behandling av underliggende årsak til dine symptomer.

På en undersøkelse og behandling hos oss er funksjon i sentrum og det vil si at vi fokuserer mye på samspillet mellom muskler, ledd og nervesystem. 

Alt handler om å få kroppen til å bli mer effektiv slik at belastninger fordeles på en korrekt måte og for at hver enkelt skal kunne tåle de belastninger og krav som stilles i det daglige liv, uansett om du er den som har en stillesittende jobb eller er idrettsutøver på elitenivå.

 

Morgan Aagård:

Naprapat

Morgan har sin største interesse i pasienter med hodepine og nakke - skulderproblematikk, men har gode erfaringer også med andre plager knyttet til muskel - og skjelettsystemet. 
Han har selv vært aktiv langrennløper og jobber i dag spesielt med utøvere innen løping og langrenn.

Alle pasientgrupper er varmt velkommen til behandling hos Morgan, stillesittende som aktive mennesker.

 

Sigrid Gåsbakk: 

Kostholdsveileder

Med bachelor i ernæringsfysiologi og master i «Klinisk helsevitenskap – fedme og helse» kan Sigrid bidra til å kartlegge sammenhengen mellom ditt kosthold samt livsstil og din helse.

Mange er opptatt av og erfarer på kroppen hva kostholdet har å si for helsa. Det er mange valg å ta på veien, og en jungel av råd fra ulike hold.

Hos kostholdsveilederen får du profesjonell hjelp, og blir veiledet innen ernæring tilpasset dine behov og din situasjon. Timene er derfor varierte og individuelt lagt opp. I en veiledningstime kartlegger vi dine mål, livsstil og kosthold. Videre vil vi se på endringer i kostholdet og sette i gang tiltak for å oppnå dine mål og/eller forbedre helsa. Veiledningen er basert på helsedirektoratetes anbefalinger.

 

Erik Rudi

Psykolog

 

Rolv Harald Myklebust

Koordinator

 

Ingrid Dahl

Naprapat

 

Kaja Flatøy 

Sykepleier/3T mentor

 

Nina Iversen 

Treningsveileder.