Senteret sitt bannerbilde

Hjelmeland Legekontor

Velkommen til heimesidene våre. Me ønskjer å gjera kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på desse sidene.

DETTE GJELD VANLIGE KONSULTASJONAR,

IKKJE AKUTT-TIMAR

Du vil i tillegg finna ein del informasjon om legekontoret her. Elles er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønskjer.

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Helsenorge.no

7. januar 2019

Du kan bestille time hos fastlegen din på helsenorge.no. Logg inn med bank ID. Dersom du ikke finner ledig time vil det hver dag kl 1600 bli sluppet noen lediger timer til dagen etterpå, gå da inn på nettsiden dagen før du ønsker time etter kl 1600. Du kan på samme side kontakte fastlegen via E konsultasjon/ekontakt eller komme med timeønske.

Nordsjøattest

13. februar 2018

Bjarte Sørensen er godkjend og utfører nordsjøattest.

På førehand er det fint om du fyller ut eigenerklæring

Eigenerklæring offshore-arbeidar

 

 

Vaksiner

8. desember 2016

Påfyll av difteri/tetanus/kikhoste/poli vaksine anbefales hvert 10. år og kan bli satt på kontoret uten at en må ha legetime.

Det er tilbud om influensa og pneumokokk vaksine til alle i risikogruppene samt de over 65 år. (ny vaksine fra oktober hvert år)

Reisevaksinering

8. desember 2016

Vi utfører reisevaksinering. Alle må ha legetime for å vurdere hvilken type vaksine en trenger til den aktuelle reisen. Konsultasjonen koster 600kr og kostnader til aktuelle vaksiner kommer i tilegg.

Oppdatere personopplysninger

2. juni 2015

Me treng ofte å komma i kontakt med pasientane våre, derfor er det viktig at me har rett personopplysningar. Dersom du har fått ny adresse, nytt telefonnummer eller ein ny arbeidsgjevar, er det viktig at denne endringa blir gitt til legekontoret.

 

Har du frikort?

2. juni 2015

Gi beskjed til oss i luka når du får frikort før du går inn til lege, me må sjå frikortet ditt for å registrert det.

Det er viktig at du likevel sjekker om det er noko du skal betale når du har vært hos legen eller på lab./behandlingsrom. Frikort dekker ikkje vaksiner, bandasjer, EKG, spirometri, medisiner m.m. Ved manglende betaling blir det sendt giro med gebyr.