Hopp til hovedinnhold

Send til 2097:

HOLE fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

HOLE 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Denne hjemmesiden avvikles fra mandag 11. september

7. september 2023

Avvikling av HelseRespons og overgang til HelseNorge

7. september 2023

Fra 7. september avvikles HelseRespons og vi går over til tjenestene i HelseNorge. Dette er et system mange kjenner etter pandemien (covid prøvesvar og covidpass). Her kan du bestille resepter, sende oss beskjeder og sjekke om du har gyldige resepter.

Snakk med oss om du har behov for veiledning.

Vi har normal drift etter overgang til nytt journalsystem fra mandag 11. september.

Senteret er stengt grunnet overgang til nytt datasystem 7. og 8. september

1. september 2023

Hole Medisinske Senter vil holde helt stengt torsdag 7. september grunnet overgang til nytt journalsystem. Ved behov for øyeblikkelig hjelp kan Legene på Sundvollen kontaktes - gjelder kun øyeblikkelig hjelp! 

Fredag 8. september har vi åpent kun for pasienter med avtale og for øyeblikkelig hjelp på telefon 32161610.

Fra torsdag 7. september får vi også ny nettside og meldingstjenesten vår skal gå via HelseNorge - nærmere info om dette kommer.

 

Store problemer med telefoni og journalsystemet i dag

28. august 2023

Vi har store problemer med telefon, journalsystem og nett i dag. Vi jobber med saken.

Ved øyeblikkelig hjelp kan vår akutt telefon benyttes - 32161610.

PROBLEMET LØST OG VI HAR NORMAL DRIFT IGJEN.

Haugeto har startet opp sin fastlegepraksis på Helgelandsmoen

17. august 2023

Dr Haugeto drifter sin fastlegepraksis fra Helgelandsmoen ved Ringeriksbadet. 

Telefon til Evity Helse 32178071

https://evityhelse.no

 

Årets influensavaksine er tilgjengelig hos oss

25. oktober 2022

Vennligst kontakt oss for avtale om vaksinering. 

I år må alle betale for vaksinen igjen - dette gjelder også deg som er i risikogruppe, men du vil få vaksinen til redusert pris - kr. 300,-.

Dersom du nylig har fått eller skal få koronavaksine er anbefalingen at det skal være minst 7 dager mellom de to vaksinene.

Dersom du ønsker vaksine mot pneumokokker (lungebetennelse) kan du få denne samtidig med influensavaksinen. Nytt i år er at man anbefaler revaksinering med denne hvert 5. år, ikke hvert 10. år som tidligere anbefalt.  Pris 360,- for selve vaksinen.

 

Endret åpningstid på telefonen

6. september 2022

Grunnet stor pågang og redusert bemanning har vi begrenset telefontid utover høsten.

Telefonen er åpen alle dager kl 9 - 11 og 13 - 14.

Ved akutt behov for hjelp kan vår øyeblikkelig hjelp telefon 32 16 16 10 benyttes. Ved akutt livstruende sykdom ring 113.

Dersom det gjelder reseptbestillinger eller ordinær timebestilling kan vår SMS-funksjon benyttes. Start med kodeord HOLE, navn og fødselsdato,,og send til 2097. Fint om det sendes med noe informasjon om hva det gjelder, slik at vi kan finne en time som passer.

Vedr. munnbindbruk i våre lokaler

6. mai 2022

Faren for å bli smittet av covid er nå synkende og mange av smitteverntiltakene er fjernet. Vi har ikke lenger krav om munnbind i våre lokaler, men oppfordrer pasienter med luftveisinfeksjoner eller infeksjonsykdom med feber om å bruke munnbind når de kommer til oss. Det er også fint om man kan vente på gangen utenfor venteværelset. Vi ser at det er annen smitte i samfunnet også, og vi ønsker å beskytte våre pasienter mot generell smitte.

Takk for at du viser hensyn til oss og dine medpasienter.

 

Inluensavaksine høsten 2021

1. oktober 2021

Denne sesongens influensavaksine til risikogrupper blir sendt ut fra Folkehelsa i uke 40, og vi starter derfor vaksineringen i uke 41. Dette gjelder kun pasienter som defineres i risikogruppen. Info om hvorvidt du er i risikogruppen kan du lese på www.fhi.no.

Årets influensavaksinasjon vil være delvis dekket av statlige midler, dette for å vaksinere flest mulig. Det vil derfor være en egenandel på kr. 50,-. Har du frikort vil vaksine og vaksinering være gratis.

Vi anbefaler alle i risikogruppene å la seg vaksinere, også friske voksne. Dette vil bidra til mindre smittespredning av sesonginfluensa, og vil derfor være et godt bidrag for å beskytte de mest sårbare i samfunnet vårt.

Ta kontakt for å avtale tidspunkt for vaksinering.

Etterregistrering av Covid-19-vaksine med innsending til SYSVAK/Helsenorge

10. august 2021

Vi kan hjelpe deg med dette dersom du har et norsk personnummer eller et D-nummer.

Du må kunne fremvise eller oversende følgende informasjon for at vi skal kunne etterregistrere vaksiner:

*Kopi av pass eller førerkort

*Vaksinen må være EMA-godkjent

*Du må fremvise dokumentasjon for hver dose. Dokumentasjonen må innehold vaksinens batchnummer samt vaksinatørens signatur.

For å se koronasertifikatet må man logge inn i den nasjonale løsningen via Helsenorge.

Tjenesten koster kr. 350,-

Hole kommune åpner egen teststasjon for korona.

28. mai 2020

Hole kommune åpner nå egen teststasjon for koronasmitte. Teststasjonen åpner torsdag kveld den 28. mai, og ligger på parkeringsplassen foran Herredshuset. Kommunen oppretter også en korona svartjeneste for publikum.

For nærmere info se kommunens nettside:

https://www.hole.kommune.no/hole-kommune-aapner-egen-teststasjon-for-korona.6313957-527871.html

Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset?

27. februar 2020

Ta kontakt med lege på telefon for råd og avtale om undersøkelse:

* ring fastlegen din eller

* legevakt på telefon 116117

Symptomene på sykdommen er som ved andre luftveisinfeksjoner - hoste, feber, sår hals, brystsmerter og pustevansker.

Kontakt lege på telefon hvis du har slike symptomer og har vært i minst en av følgende situasjoner:

* Har vært i et område med vedvarende spredning av koronaviruset de siste 14 dagene.

* Har hatt nærkontakt med en person som er bekreftet syk med det nye koronaviruset i løpet av de siste 14 dagene.

Omorganisering

18. september 2019

Hole Medisinske Senter prøver ut nye måter å jobbe på frem til jul. Du vil derfor møte forskjellige helsesekretærer som hjelper deg med alle type henvendelser.

Ved henvendelser til dr. Haugeto vil du som før få hjelp ved å kontakte pr SMS, telefon eller direkte til resepsjonen. Trenger du hjelp til blodprøve, supplerende undersøkelser eller andre vurderinger som ikke behøver å gjøres av lege, vil du få hjelp av hans helsesekretær Kristin. Kristin har den 18/10 sin siste arbeidsdag for dr. Haugeto, og vil da avvikle ferie før hun begynner i ny jobb etter over 13 år ved Hole Medisinske Senter. Fra 21/10 vil sykepleier Malin Borøy overta som Haugetos assistent i praksisen og kan kontaktes på samme måte som over.

Fornyelse av resepter

18. september 2019

Husk at du på en rask og enkel måte kan fornye dine resepter ved å sende en SMS til 2097 med kodeord HOLE.

Telefontiden mellom kl 08.00 og 10.00 er forbeholdt akutte henvendelser.

Vi tar i bruk PasientPost

11. april 2017

Som pasient kan du motta prøvesvar og andre dokumenter fra legekontoret som digital post med PasientPost. Du mottar et varsel per e-post, SMS eller i HelseRespons appen når legen har sendt deg en melding i PasientPost. Klikk på linken du får tilsendt og logg deg inn med BankID i PasientPost for å lese meldingen. Innlogging fungerer på alle plattformer, du kan enkelt åpne din PasientPost fra mobil, nettbrett eller PC. Alle innbyggere over 15 år som har et norsk fødselsnummer kan bruke PasientPost. Selv om du flytter eller bytter postadresse vil du alltid ha tilgang til PasientPost. Tjenesten er kostnadsfri.

Gi beskjed til oss om du ikke ønsker å benytte denne tjenesten, men ønsker sensitiv informasjon tilsendt pr. post slik som tidligere.

BETALING FOR VÅRE TJENESTER

4. januar 2016

Fra 4. januar 2016 vil vi bare ta imot betaling med kort (gebyrfritt) eller utstede faktura (gebyr kr. 58) på vår automat.

 

 

Ny app tilgjengelig for timebestilling, resept osv.

3. november 2014

Med HelseRespons sin app kan du trygt bestille legetime eller gjøre andre henvendelser til oss. Den er enkel å bruke og gjør kontakten mellom deg og ditt legesenter mye enklere. Husk at du ikke skal bruke SMS-meldinger ved akutt behov for time, kun ved ordinære timebestillinger og ved reseptfornyelse av faste medisiner.

App kan lastes ned via AppStore.

 

PRØVESVAR

18. august 2009

Vi har stor pågang av pasienter som ønsker å få svar på blodprøver og resultat av røntgenundersøkelser o.l. Vi har desverre ikke kapasitet til å formidle normale funn, hverken pr. brev eller telefon. Legene ser rutinemessig gjennom alle innkomne svar og vil selvsagt ta kontakt ved unormale funn. Hvis prøver/undersøkelser er ledd i en utredning, skal det avtales oppfølgningstime der du vil bli informert.

ØNSKE OM AT LEGEN RINGER TILBAKE?

18. august 2009

Vi mottar mange forespørsler med ønske om at legen skal ringe tilbake senere på dagen. På grunn av stort arbeidspress og forpliktende avtaler etter arbeidstid er det ikke alltid vi kan klare dette, selv om vi gjør så godt vi kan. Det viser seg ofte at slike henvendelser likevel krever legekonsultasjon på kontoret.