Senteret sitt bannerbilde

Innstranda Legesenter

VELKOMMEN TIL INNSTRANDA LEGESENTER

Innstranda legesenter ligger sentralt på mørkved. Du finner oss i 2.etasje på mørkvedsenteret. Inngangen vår er på venstre side av bygget.

Hos oss jobber 5 leger og 5 helsesekretærer.

Har også 5 års legestudenter

 

Bruk gjerne vår selvbetjening! Vi oppfordrer alle til å bruke elektronisk kommunikasjon med legesenteret ved å logge inn via Helsenorge.no

Gro Merete Reppen og vikarlege Sara Pettersen kan ikke motta e-konsultasjon. Der må pasienten ringe oss for time evt legg inn forespørsel gjennom Helsenorge.no og e-kontakt.

Dersom dere trenger akutt hjelp samme dag, må dere ringe samme morgen kl. 0900 på tlf. 755 50200.

SMS bestilling gjennom HelseRespons er borte.

For timebestilling hos vikar for Tine Ludviksen (som går i permisjon fra 010319) Sara Pettersen må dere ta kontakt på vanlig måte på telefon eller via e-kontakt. 

Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager. 

 

Ved livstruende sykdom ring 755 16010 eller 113. Minner om at dette er et nødnummer og bør ikke misbrukes.

 

E-konsultasjon

Dette er kontakt med legen. E-konsultasjon  medfører egenandel og koster det samme som en vanlig konsultasjon hos legen. Denne kontaktformen kan brukes til oppfølging av allerede kjente problemstillinger, og bør være avklart mellom lege og pasient på forhånd. 

 

Timebestilling

Du kan selv bestille, avbestille og forandre timer ved hjelp av selvbetjeningsmodulen på nettsiden vår (Helsenorge.no). Du må være innlogget for dette. Pr i dag 260219 er det Jannicke Fosdahl, John Espen Rhode og Bård Jørgensen som har disse timene tilgjengelig.

 

Resepter

Det er mulig å bestille resepter på faste medisiner. Resepten vil være klar på apoteket innen en uke. Det er ikke mulig å bestille vanedannende medisiner via e-resept. For de fleste tilstander anbefales kontroll hos legen etter avtale.

 

E-kontakt

Dette er kontakt med helsesekretær og skal brukes til administrative spørsmål. Eksempel kan være spørsmål om timebestilling eller om prøvesvar er klare. Denne kontakten skal ikke brukes til medisinske spørsmål til legen.

 

Videokonsultasjon

John Espen Rhode og Bård Jørgensen er tilgjengelig for videokonsultasjon. Dette er et tilbud til de som ikke har mulighet til å møte på time. Dette må avklares med legen først. Nye problemstillinger kan ikke brukes til dette. Videokonsultasjon medfører egenandel og koster det samme som vanlig konsultasjon.

 

 

 

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

E-konsultasjon

26. juli 2019

Fra og med 15.08.19 vil e-konsultasjon faktureres med gebyr.

SOMMER 2019

27. juni 2019

Legenes ferie:

Bård Jørgensen uke 27-28

Sara Pettersen uke 28-29 og uke 33

John Espen Rhode uke 28-31

Gro Merete Reppen uke 30-33

Jannicke Fosdahl uke 30-33

Fra 1 juli har vi sommervikar Ole Nebbeneset og

Turnuslege Andrea Emilia Johansson.

 

 

Timebestilling/resepter for barn

14. juni 2019

Timebestilling/resepter til barn kan ikke bestilles gjennom Helsenorge, men er under utvikling. For disse tjenestene må dere kontakte oss pr tlf. 

Ny innlogging Helsenorge.no

14. mai 2019

Helseresepons er borte. Nå logger du inn på Helsenorge.no

Der kan du bestille time, ekontakt, resepter og forespørsler.

Videokonsultasjon

30. januar 2019

Har du en problemstilling som ikke krever fysisk undersøkelse?

Lege Bård Jørgensen og John Espen Rhode tilbyr (i utgangspunktet som et prøveprosjekt) videokonsultasjon. Som hovedregel er øyeblikkelig hjelp tilstander og sykemelding ikke egnet for videokonsultasjon.

Du behøver mobiltelefon/nettbrett/data med kamera og mikrofon, samt stabilt internett. 4G er normalt tilstrekkelig.

Dersom du ikke har frikort vil du få regning tilsvarende ordinær konsultasjon, samt fakturagebyr i posten/sms/epost.

- Du får tilsendt en lenke på sms

- Du identifiserer deg med BankId (du blir da sendt til et digitalt venterom hvor du venter til legen er klar)

- Når legen ringer opp opprettes det en sikker, kryptert forbindelse mellom deg og legen slik at videosamtalen oppfyller kravene i Normen. 

Tine Ludviksen permisjon

11. januar 2019

Lege Tine Ludviksen tar permisjon fom uke 10. Blir da borte ett års tid. Da kommer vikar Sara Pettersen inn for henne. 

PasientPost

13. oktober 2016

Nå kan du få tilbakemelding fra legen gjennom PasientPost.

Gratis tjeneste til pasienten. Må logges inn med BankID.

Spør oss.

Timebestilling

10. april 2013

Fra 2015 begynte  vi med time samme dag. Til tider når det er stor pågang må vi prioritere det som er prikært og øyeblikkelig hjelp. Da vil "vanlige" konsultasjoner bli satt på første ledig time hos din fastlege.

Som hovedregel, kun èn problemstilling pr konsultasjon (15 min) Time på dagen  dersom det haster f.eks akutte tilstander som halsinfeksjon, urinveisinfeksjon, akutte psykiatriske problemer, akutte smertetilstander.

Dersom du har problemstillinger som vil ta lengre tid, vil det være lurt å bestille time i forkant. Det samme hvis det gjelder helsesjekk, kirurgier, første svangerskapskontroll og evt andre årsaker der du må være fastende .

Ved behov for sykemelding (første gang eller ved forlengelse) er det viktig at du tar kontakt den dagen sykemeldingen skal skrives fra. Tilbakedatering av sykemelding gjøres som hovedregel ikke.

Mange problemstillinger kan ikke håndteres over tlf/sms, derfor ønsker vi oftest å ha deg inn på time. Dersom du mener det haster å bli vurdert hos lege, er det lettere for oss å prioritere deg dersom du beskriver plagene dine kort f.eks urinveisinf., halsbet, akutte ryggsmerter. Ved svært sensitiv informasjon anbefaler vi at du ringer for time.

Vårt mål er at du skal få time samme dag, men at det til tider kan være vanskelig på grunn av stor pågang.

Vi gjør oppmerksom på at timeavtale som ikke er avbestillt innen 24 timer på virkedager, blir belastet.