Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Helsesenteret Instebø

Velkommen til vår hjemmeside. Vi tilbyr medisinske tiltak for økt livskvalitet og forebygging av sykdom. Gjennom vår tjeneste med lav terskel for hjelp, så ønsker vi å gjøre din hverdag bedre.

Du kan sende oss en melding ved å trykke på "Ny henvendelse" og oppgi hvilken tilstand du ønsker vurdert for medisinsk behandling. Du vil da bli satt opp til en gratis  telefonkonsultasjon med vår lege for vurdering om vårt tilbud vil passe for deg, og i så fall planlegge oppstart av behandling.

Vi kan tilby medisinsk hjelp for følgende problemstillinger:

  • Overvekt
  • Angst
  • kviser
  • Mannlig hårtap
  • potens problemer

 

Underveis i oppfølgingen kan du bestille nye resepter eller få svar på spørsmål ved å trykke på knappen "Ny henvendelse" og du kan når som helst bestille telefonkonsultasjon med vår lege ved å trykke på knappen "Legetime". Du kan også utføre disse tingene i Helserespons appen, trykk i så fall "Last ned app".

Behandlingen og oppfølgingen hos oss koster kr. 499,- per måned så lenge du er under behandling, alle resepter og konsultasjoner er da inkludert. Det er ingen bindingstid så du kan når som helst avslutte oppfølgingen fra oss. 

Oppfølgingen er i hovedsak elektronisk men ved behov så kan det være nødvendig at du besøker en av våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger for undersøkelse og prøvetaking.

Helsekontroller er inkludert i oppfølgingen fra oss. Disse kontrollene kan bestilles på samme måte som ved timebestilling og de vil utføres i våre fysiske klinikker.

Vi ser frem til å hjelpe deg.

Illustrasjon eller bilde for senter