Hopp til hovedinnhold

Om oss


Hudlegesenteret består i dag av en 100% avtalehjemmel. I 2024 har hudlege Halvorsen en vikar som jobber hver onsdag da hun har studiepermisjon.

Vi behandler alle typer hudlidelser og har en spesiell interesse for småkirurgi. Ellers tilbys PDT behandling, botox mot aksillær hyperhidrose, dermojet, allergiutredning med standard epikutantester og blodprøver. Blodprøver og vaksinering gjøres hos oss.

Vi tilbyr TL-01 lysbehandling til helkropp.

Ved behov for kun lysbehandling av hender og føtter anbefaler vi at du henvises til hudlege Bondevik ved Oslo syd hudklinikk på Holmlia eller hudlege Cato Mørk ved Akershus hudlegesenter på Lørenskog. Cato Mørk administrerer en lysenhet i Ski. Om du ønsker å gå til lysbehandling i Ski er det også best om du blir henvist til ham.

Vi får veldig mange henvisninger og har desverre lang ventetid. Alle pasienter må henvises hit av fastlege og vi ber om at fastlege gjør dette elektronisk. Dette for å unngå at papirhenvisning leveres til flere hudleger og belaster et allerede belastet system. Ber om forståelse rundt dette.

Alle henvisninger blir prioritert etter medisinsk hastegrad. Om du mener din hudtilstand haster og det er for lenge å vente på tildelt time ber vi om at du tar kontakt med din fastlege. Dette gjelder også om din hudtilstand endrer seg til det verre underveis. I såfall ber vi om at du eller din fastlege tar kontakt med oss slik at vi kan gjøre en ny vurdering.

Om hudproblemet du er henvist for er blitt helt bra i påvente av time her - ber vi om at du avbestiller timen. Vi har ut ifra gjeldende regelverk ikke rett til å behandle pasienter for annen problemstilling en den de er henvist for.