Bestill time med SMS

Send til 2097:

KK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

KK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Ansatte og behandlere

Person-ikon

Alamdar Khusrawi

Fastlege og Spesialist i allmennmedisin

Dr. Alamdar Khusrawi er spesialist i allmennmedisin og har vært fastlege siden 2001. Han har jobbet som fastlege på Kalbakkenklinikken Fastlegekontor siden Januar 2013. Dr. Khusrawi tar vare på sine pasienter og yter god helsehjelp med kvalitet og oppfølging som prioritet. 

Person-ikon

Tasmia Khalid Anwar

Fastlegevikar

Dr. Tasmia er vikarlegen til dr. Khusrawi og jobber som fastlegevikar. Hun er dyktig og tar vare på sine pasienter og er nøye med oppfølging og konsultasjoner av høy kvalitet. 

Person-ikon

Joakim Helsing

Kiropraktor

Joakim er autorisert kiropraktor, med mastergrad i kiropraktikk 2006-2011. Joakim behandler ordinære områder som rygg, hofte og nakke, og har spesialisert seg på plager i ben og armer.

Joakim jobber også med diagnostisering og behandling av svimmelhet, hodepine og migrene, samt mer spesialiserte plager som plantar fascitt, benhinnebetennelse m.m.

I sin behandling av muskler og ledd behersker Joakim godt ordinære behandlingsteknikker, samt spesialiserte behandlingsteknikker som trykkbølge, akupunktu og tilpassing av innleggssåler.

Joakim kan henvise til MR og røntgen-undersøkelser, sykemelde og henvise til legespesialist ved behov.

Ta kontakt på telefon 22 20 30 40, eller send mail til joakim@kalbakkenklinikken.no, hvis du har spørsmål til Joakim eller ønsker time!

Person-ikon

Nikolai Hansen Bjerkestrand

Fysioterapeut

Som fysioterapeut er Nikolai sitt mål å finne ut grunnen til dine skader eller plager. På bakgrunn av en grundig undersøkelse og spesifikke funksjonstester prøver han å tilrettelegge for en optimal behandling. Han ønsker å gi funksjonelle og aktive verktøy som kan hjelpe deg i din hverdag hvor du trives med kropp og helse. Han jobber med alle type muskel -og skjelettplager som ofte relateres til overbelastninger i form av jobb, trening eller andre utfordringer i livet.

Nikolai er utdannet autorisert fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland (4 år) og har også et årsstudium i Idrett og kroppsøving fra Oslo Met. I tillegg har han tatt kurs i både ortopedisk medisin (OMI), dry needling, Red Cord (slynger), styrketrening og kurs i avansert diagnostikk ved bruk av ultralyd.

Nikolai har også flere kurs innen rehabilitering av idrettsskader. I tillegg har jeg jobbet med rehabilitering av personer med hjerneslag, traumatiske hjerneskader, Parkinson og amputasjoner.

Ta kontakt på telefon 22 20 30 40, eller bruk kontaktskjema, hvis du har spørsmål til Nikolai eller ønsker time! Du kan også sende epost til nikolai@kalbakkenklinikken.no. 

Person-ikon

Kjell Håkon Morken

Fysioterapeut

Som fysioterapeut er Håkon sitt mål å finne ut grunnen til dine skader eller plager. Håkon gjør grundige undersøkelser og bruker også ultralyd for å bedre kunne kartlegge muskel- og skjelettskader. Basert på helsehistore og funn fra undersøkelse skreddersyr han et behandlingsopplegg som passer deg og dine ressurser. Håkon er en dyktig fysioterapeut med god kompetanse innen idrettsskader. Han er tidligere sprinter på landslagsnivå, og har derfor spesielt god kompetanse innen løpeskader.

Person-ikon

Rachida Abdellaoui

Sekretær

Rachida er flink sekretær som betjener resepsjonen. Hun er dyktig og yter god service til pasientene.