Bestill time med SMS

Send til 2097:

KK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

KK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Om oss

Velkommen til Kalbakkenklinikken Fastlegekontor

Vi ønsker primært fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet hvor enn du måtte befinne deg i verden. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registrere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutiner.

 

Hvem er vi?

Kalbakkenklinikken fastlegekontor er en del av Fastlegeordningen og har fastlege med offentlig hjemmel. Kalbakkenklinikken Fastlegekontor ble etablert i 2013 under firmanavnet Kalbakkenklinikken, og ligger i Trondheimsveien 391, Oslo kommune. Det er gode adkomstmuligheter med både bil, t-bane og buss.Hos oss er det kort ventetid, og du får nærmest time på dagen. Kalbakkenklinikken Fastlegekontor holder til i moderne og fine lokaler og har fokus på høy kvalitet og god service for sine pasienter og besøkende. Vi har flinke leger, behandlere og ansatte som tar seg tid med pasienten og har som fokus å alltid tilby god helsehjelp. 

 

Kalbakkenklinikken Fastlegekontor er samlokalisert med Sykehuset Oslo Øst, Kalbakkenklinikken Fysikalske, Oslo Gastroklinikk og Kalbakken Legevakt. 

Du kan lese mer om disse på deres hjemmesider.