Bestill time med SMS

Send til 2097:

KVAM fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

KVAM 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Videokonsultasjon uten timebestilling

Oddrunn Vingen og Sindre Sætre  vil forsøksvis åpne for videokonsultasjoner UTEN timebestilling. Man klikker da på lenken under og kan enten vente på venterommet til man får svar eller forlate venterommet. Om man forlater venterommet vil legen sende sms når legen er klar til å ta konsultasjonen. Av smittevernsmessige årsaker vil pasienter som venter på kontoret prioriteres over pasienter som venter på videokonsultasjon. På denne måten er timebestilling gratis, pris på konsultasjon er den samme som for andre konsultasjoner, frikort gjelder fortsatt.

Oddrunn åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling tirsdag, onsdag, fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Oddrunn klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/ovingen

Sindre åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling onsdag og fredag fra 0930-1600. For videokonsultasjon med Sindre klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/saetre

 

Ibrahim åpner for videokonsultasjoner uten timebestilling mandag, tirsdag og torsdag fra 0930-1600, onsdag 0900-1300. For videokonsultasjon med Ibrahim klikk på følgende lenke:

https://kvamlegesenter.confrere.com/ibrahim