Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Om oss

Lørenskog Legesenter ble etablert høsten 2007 i første etasje i Fjellhamarveien 46. Frem til og med høsten 2010 var vi 3 leger og 2 helsesekretærer. Våren 2011 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i 2. etasje, samme adresse. Vi er 5 fastleger og 4 helsesekretærer.

1.9.19 flyttet vi til helt nye lokaler på Fjellhamar torg. Du finner oss ved siden av Fjellhamar togstasjon. Vi anbefaler at du parkerer på Fjellhamar torg (baksiden av senteret) og går ned trappen ved siden av Apotek 1.

Vi ønsker primært fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet hvor enn du måtte befinne deg i verden. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registrere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutiner.

 

Åpningstider laboratoriet

Vi har eget laboratorium der vi både analyserer prøver og tar prøver som vi sender til analyse på store laboratorium som vi samarbeider med. Laboratoriet er åpent mandag - torsdag 08.30 - 11.30 og 12.30 - 14.20. På fredager er laboratoriet åpent 8.30 - 10.50.

 

Prøver

Vi utfører de fleste slags prøver. Noen prøver blir analysert hos oss, andre sender vi til analyse til store laboratorier vi samarbeider med.

Urinprøver

For at det ikke skal bli feil i analyse er det viktig at prøven tas riktig. Om du vil ta urinprøven hjemme bør dette være fra første urin om morgenen. Dersom dette ikke er mulig bør urinen ha ligget i blæren i 4-5 timer før man undersøker den. Se til at det ikke kommer smuss og forurensing fra andre steder i urinprøven. Urinprøve som tas hjemme skal leveres i sterile engangsglass som fås kjøpt på apotek.

Prøvesvar

Legen gir deg alltid svar på prøver, mindre annet blir avtalt med legen du var til undersøkelse hos.  Dette gjelder også prøver som er normale. Du får svar enten på neste time, pr telefon, sms eller post.

Ventetid

Vi tilstreber kort ventetid og gjør så godt vi kan for å være presise. Dersom du skulle oppleve at du må vente kan det være fordi den som er inne hos legen før deg trenger litt lenger tid. Vi ber om forståelse for dette. Neste gang kan det være deg som trenger litt ekstra tid.