Senteret sitt bannerbilde
VIKTIG INFORMASJON OM NYTT JOURNALSYSTEM OG COVID-19 (KORONAVIRUS)

NYTT JOURNALSYSTEM FRA 01/09/20

Fra og med 01.09.20 går vi over på Helsenorge. Dette betyr at du som pasient IKKE lenger kan kontakte oss via denne hjemmesiden, eller SMS tjenesten. 

SMS til 2097 vil IKKE BLI LEST ELLER BESVART. 

Du kan komme i kontakt med oss ved å logge inn via HelseNorge-appen eller https://helsenorge.no/ 

I HelseNorge app/Helsenorge.no kan du bestille timer direkte i legens timebok, sende E-konsultasjon direkte til legen (betalt tjeneste), sende forespørsler eller bestille faste resepter. 

 
 
INFORMASJON OM COVID-19 (KORONA)

Alle pasienter som erfarer ett eller flere luftveissymptomer, som feber, sår hals, hoste, tungpusthet, snue osv. ta kontakt per telefon eller SMS, IKKE MØT OPP!

SMS: send kodeord "LOV" mellomrom, "navn", "fødselsdato", "hvorfor du trenger time" send til 2097.

Vi ønsker ikke at pasienter møter uoppfordret på legesenteret. Vennligst kontakt oss først via SMS eller telefon slik at vi unngår for mange pasienter i venterommet.

 

Testing av Covid-19 (Korona)

Nye testkriterier fra 12.08:

Fra 12.08.2020 kan du ringe koronatelefonen for testing på 51 91 40 30 og avtale tid uten å be om fastlegens vurdering først, dersom du:

Se hvem som anbefales testing: Testkriterier for covid-19

 

Hvis du får mer alvorlige symptomer bør du kontakte fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117. Også dersom du utvikler andre akutte symptomer som du ellers ville søkt lege for, er det viktig at du kontakter helsevesenet. Mistanke om covid-19 må ikke hindre deg i å få nødvendig helsehjelp.

Mer informasjon og råd finner du på fhi.no og helsenorge.no. Der vil du finne svar på de fleste spørsmål, og kontaktinfo til informasjonstelefonen for koronaviruset.

Kontakt med legekontoret

Det er ønskelig at pasienter som ikke har behov for å ringe til fastlegen/legekontoret kommuniserer digitalt.

Ved å kommunisere digitalt bidrar du til at de som trenger å snakke med lege/legekontor kommer raskest mulig igjennom på telefon.

 

Munnbind

Det er ønskelig at pasienter som møter opp på legesenteret har munnbind, både i kontakt med resepsjon, personal og ved konsultasjon med legen.

 


Informasjon fra myndighetene

Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset?


Kilde: fhi.no (15.06.2020 kl. 15:00)

Mer informasjon og råd finner du på fhi.no og helsenorge.no. Der vil du finne svar på de fleste spørsmål, og kontaktinfo til informasjonstelefonen for koronaviruset.

Kontakt med legekontoret

Det er ønskelig at pasienter som ikke har behov for å ringe til fastlegen/legekontoret kommuniserer digitalt.

Ved å kommunisere digitalt bidrar du til at de som trenger å snakke med lege/legekontor kommer raskest mulig igjennom på telefon.