Bestill time med SMS

Send til 2097:

LVL fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

LVL 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Laksevåg Legesenter DA

Velkommen til våre hjemmesider.

Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS og nettbestilling på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Gjør oppmerksom på at hvis du bestiller on-line time til en annen enn din fastlege, kan du risikere å bli avvist og få en ny time hos din faste lege, sannsynligvis en annen dag. 

AKTUELT


PÅSKE 2020

8. april 2020

Vi tar påskeferie fra onsdag 8 april kl 12.00 og er tilbake tirsdag 14 april.  

GOD HJEMMEPÅSKE !

HVORDAN Å KONTAKTE OSS

19. mars 2020

Kontoret er åpent for ordinær  timebestilling for vanlig medisinske problemstillinger for deg som ikke har luftveisinfeksjon. Det er åpnet egne luftveispoliklinikker i bydelene, derfor er det ikke øket risiko for smitte ved fastlegekontorene.    Alle med luftveissymptomer  eller mistanke om smitte med Coronavirus må ta kontakt med oss pr sms eller pr tlf for videre avklaring. 

Gjelder det vanlige problemstillinger bestiller du time som før  

NB ! LUFTVEISINFEKSJON / CORONA ( Oppdatert 30 mars 20 )

10. mars 2020

Hvis du har feber og luftveissymptomer  / influensasymptomer skal du ringe oss eller sende sms .   IKKE MØTT OPP PÅ LEGEKONTORET . Legen din gir deg tilbakemelding  og vi kan gjennomføre en telefonskonsultasjon eller videokonsultasjon. Fastlegen din kan henvise deg tilnyopprettet  lokal luftveisklinikk, for Laksevåg er det det i Laksevåghallen. Den er åpen man-fre 09- 15.

Du har rett til 16 dager egenmelding hvis du er luftveissyk. Bli hjemme til du er symptomfri pluss en dag.

 

CORONAVIRUS ( COVID-19)

4. mars 2020

Mistenkte tilfeller Coronasyke er : syke med hoste , er kortpusten og feber , SAMT vært i nærkontakt med bekreftet tilfelle

Smittevernkontorets informasjonstelefon  nr: 55 56 77 00 i mellom 08.00- 15.30 , eventuelt Bergen legevakt 116117 

Informasjon også ved Folkehelseinstituttets publikumstelefon 815 55 015

Ellers finnes oppdatert informasjon på Bergen Kommunes hjemmesider.

se også: hjemmekarantene og hjemmeisolasjonsråd:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-til-personer-som-er-smittet-eller-har-vart-utsatt-for-smitte/rad-til-personer-som-er-i-hjemmekarantene/

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-til-personer-som-er-smittet-eller-har-vart-utsatt-for-smitte/rad-til-pasienter-som-isoleres-i-hjemmet-ved-koronavirus-coronavirus/

Sykmelding gies for pasienter i hjemmekarantene eller isolasjon hvis en ikke kan ha hjemmekontor. 

Sykmelding og tilbakedatering

15. januar 2020

For at legen din skal kunne vurdere å tilbakedatere en sykmelding må det foreligge en dokumenterbar kontakt her til kontoret fra første dag. Det er begrensninger på antall dager lege har lov å tilbakedatere, hvis ikke det foreligger spesielle unntak .

Ved sykdom oppstått i utlandet må du ha med deg dokumentasjon på akutt sykdom fra helsevesen der du ble syk, og deretter selv søke NAV om sykepenger for den aktuelle perioden

Ang informasjon du gir til time online

15. januar 2020

Notatet du skriver som en kommentar til timebestillingen din blir  ikke lest før samme dag du har time. Hvis du vil gi legen din en melding før dette da bør du sende sms eller ringe

SMS -- Informasjon

15. januar 2020

Hvis du sender melding til din lege via sms kan du regne med svar i løpet av 3 dager. Hvis noe haster må du ringe oss. 

Parkering

15. oktober 2019

Gårdeier har innført parkeringsrestriksjoner fra sept-19 . Dette betyr at du må huske å trekke en p- lapp , og legge denne i bilen når du har parkert. Det er gratis parkering i 2 timer.

De som skal gjøre prosedyrer som tar lengre tid ( ex glucosebelastning) må få egen parkeringslapp i resepsjonen hos oss. 

Trappefri inngang

3. juli 2019

HVis det er vanskelig å komme seg inn hovedinngangen pga trappene , så går du  inn via garasjen på bakside/ kjeller. Der kommer du rett inn og kan ta heisen derfra.

RING oss eller send sms om time hvis alle nett-timer er opptatt

24. april 2019

Selv om det ikke er ledig time når du ser på timer som ligger på nett kan det være ledig for de som ringer og bestiller time. Du kan også sende sms med ønsket dag og klokkeslett for time .

Hvis etterspørsel etter mulighet for å bestille time online- da vil vi øke kapasiteten for dette.

Gi oss gjerne tilbakemedling- vi kan alltid forbedre oss  !

egenandeler

5. september 2018

HPV-vaksine

2. november 2016

Så godt som alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes langvarig infeksjon med et HPV-virus som smitter ved seksuell aktivitet. HPV vaksine beskytter mot HPV 16 og HPV 18 som er årsak til 70% av alle tilfeller av livmorhalskreft.

Vaksinen er reseptbelagt - bestill time for informasjon hvis du lurer på noe og ikke finner svar på lenken under:  Du kan lese mer om HPV og vaksinasjon her.

 

Les flere artikler