Viktig informasjon om Koronaviruset

*VIKTIG* Corona-utbruddet *VIKTIG*

Oppdatert 12.03.20


Ingen med mistanke om luftveisinfeksjon (Hoste, halssmerter, feber) får møte opp på legesenteret uten å ha konferert per tlf/videokonsultasjon.


Vi har for tiden stor pågang på telefon og SMS, du må forvente lengre ventetid. Dersom du ikke har mulighet til å vente i telefonkø, send oss en SMS om at du ønsker å bli oppringt eller videokonsultasjon når vi er ledige. 

For årskontroller, helsesjekk, blodprøver og andre ting som ikke haster ber vi om å vente til nåværende beredskap er endret, nærmere informasjon på våre hjemmesider vil bli oppdatert.

Alle henvendelser til legen som kan behandles via videokonsultasjon foretrekkes av preventive hensyn, da vi holder legesenteret fritt for smitte til fordel for våre kronisk syke pasienter og for vårt helsepersonell.

Pneumovax (lungebetennelsevaksine) er nå forbeholdt personer med medisinske tilstander som gir spesielt høy risiko for invasiv pneumokokksykdom (IPD):

- Hivinfeksjon / aids (blå resept)
- Stamcelletransplantasjon (blå resept)
- Anatomisk eller funksjonell miltmangel (blå resept)
- Cerebrospinalvæskelekkasje
- B-cellesvikt
- Hematologisk kreft (leukemi, lymfom, myelomatose)
- Organtransplantasjon

 

Vi gjør oppmerksom på at test av korona gjøres IKKE hos oss, men på legevakt.

 

Ved ønske om videokonsultasjon sender du sms (evt ringer til kontoret). Du vil da få ca tidspunkt med videokonsultasjon. Da vil du få en link der du må legitimere deg med bank-ID før konsultasjonen starter.  

Takk for samarbeidet.  

 _______________________________________________

 

 

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS, app og nett på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Vi anbefaler at du blar deg gjennom nettsidene våre.

 

Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. I perioder med stor pågang vil det dessverre forekomme noe ventetid på telefon. Kan din problemstilling vente anbefaler vi SMS eller helserespons-appen.

 

Om det ikke er akutthjelp, anbefaler vi at du kontakter oss via SMS eller nettside for å begrense telefonkø.

 

Nidaros legekontor er et firelegesenter. 

Er du pasient av følgende leger:

Michel Grøntvedt van Schaardenburgh

Navjeet Gill

Daniel Granström

Tom Richard Stafne 

... så er du velkommen til å kontakte oss. 

 

Nettsiden vil oppdateres fortløpende.

NYTTIG INFORMASJON


Oppussing

7. april 2020 kl. 10:49

Vi pusser opp i Påskeuke. Ta kontakt per telefon eleke SMS. Onsdag er vI stengt. 

Corona-utbruddet VIKTIG

10. mars 2020 kl. 18:55

Smitten av coronautbruddet i Norge har nå gått i en ny fase, og det spres også i befolkningen som ikke har vært i smittefarlige områder i utlandet eller kjente smittede. 

 

Vi ønsker å minimere smittefaren blant våre pasienter og ansatte, og ønsker derfor endre litt praksis. Vi har mange pasienter som er i risikosonen for å bli alvorlig syke, og vi ønsker ingen smitte på vårt venteværelse, fellesareal eller kontorene. 

 

Ingen med luftveisinfeksjoner, forkjølelser, feber, sår hals eller tungpustet skal møte direkte opp på legesenteret. Ring eller send sms til våre sekretærer så vil din fastlege ta kontakt med deg per telefon for videre vurdering. Vi jobber for å få opp videokonsultasjoner som alternativ til telefon.

Fastlegedagen 2019

20. november 2019 kl. 11:03

Den 5. desember markerer vi på ny Fastlegedagen. Vi ønsker å vise at arbeidet fastlegene hver dag utgjør en forskjell for befolkningen. Pasientene våre trenger en fastlegeordning som fungerer. Derfor jobber Legeforeningen for å styrke ordningen.
Vi oppfordrer alle til å bære buttons og dele bilder i sosiale medier. Tagg gjerne med #fastlegedagen og #alletrengerfastlegen. Vi registrerer med glede at mange har hatt profilrammen aktivert siden i fjor, og vil igjen legge ut vår egen profilramme til bruk på Facebook.
Dersom du ønsker å bidra til ytterligere oppmerksomhet om Fastlegedagen lokalt, kan du gjerne se gjennom vedlagte informasjon om viktige budskap og tips til hvordan du kontakter pressen. Din lokale tillitsvalgte, styremedlemmene i allmennlegeforeningene eller samfunnspolitisk avdeling i Legeforeningen kan bistå ved behov. Følg også med på Fastlegen.no og foreningene på Facebook, Twitter og Instagram.
Vennlig hilsen
Marit Hermansen, president i Legeforeningen
Nils Kristian Klev, leder i Allmennlegeforeningen

Åpningstider

Mandag og onsdag til fredag 08.30-12.00 og 13:00-15:00
Tirsdag 09.00-12:00 og 13:00-15:00

Hver tirsdag har vi møte fra 8:15 til 09:00 for å forbedre vår helsetjeneste.

Telefontid:
Mandag, onsdag, torsdag og fredag 08.30-11.30 og 13.00-14.30
Tirsdag 09:00-11:30 og 13:00-14:30

Adresse

Nidaros legekontor
Fjordgata 1
7010 Trondheim
Krysset Fjordgata-Kjøpmannsgata.

2.etasje.
Vis kart

Kontakt oss

Nidaros legekontor
Fjordgata 1
7010 Trondheim

Telefon: 73525620
Faks: 73510110