Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du NIDELVEN navnet ditt fødselsdatoen din og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: NIDELVEN Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send NIDELVEN navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Ring legesenterets sentralbord for bestilling, eller send en SMS. Det er viktig å påpeke at har man fått en resept på en medisin hos en annen lege ved et annet legesenter, må man ofte komme på time for å få resepten fornyet første gang.

Henvisning.

Dersom du ønsker å bli henvist til spesialist/fysioterapeut etc. ber vi deg bestille en time, slik at legen din i samråd med deg kan evaluere nødvendigheten av dette.

Attester og korttidssykemeldinger

Når det gjelder attester og sykemelding må pas. komme på time for å få dette hvis ikke annet er avtalt med legen i forkant.

Helsekontroller

Kan bestilles ved legesenteret. Vanligvis dekkes utgiftene til dette av folketrygden i tillegg til vanlig egenandel.

Vaksinering

Vi ønsker å utvide vårt sortiment når det gjelder vaksinering. Vi forsøker stadig vekk å utvide vår ekspertise.
Influensavaksine, vaksine mot lungebetennelse eller stivkrampe gjøres etter avtale. Influensavaksinen kommer vanligvis i løpet av oktober. Vårt mål er å vaksinere alle over 67 år og alle hjerte /lungesyke , diabetikere og pasienter med svekket immunforsvar.
Når det gjelder reisevaksinering anbefaler vi alle å ta kontakt med reisevaksinasjonskontor i forkant av reseptbestillinger/timer hos oss. Dette grunnet at man der innehar et kontinuerlig oppdatert reisevaksineprogram.