Bestill time med SMS

Send til 2097:

PARKEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

PARKEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Parken Legesenter DA

Velkommen til Parken Legesenter på HelseRespons.

Vi ønsker å gjøre kontakten mellom pasient og legekontoret så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene.

Du er også velkommen til å ta kontakt med oss på telefon:

624 16 166.

Av og til er det mange som ringer til oss, og det kan være litt ventetid før du får svar. Dersom henvendelsen haster må du likevel være vennlig å ringe til oss og vente på svar.

 

Kontakt via SMS til nr. 2097 fra din mobiltelefon:

Slik gjør du det (på en-to-tre):

(1) Start meldingen med kodeord PARKEN

(2) Skriv så fødselsdato og ditt navn, samt ønske om legetime eller resept.

Du kan skrive flere spørsmål inn i meldingen, men unngå å sende sensitive personopplysninger. Meldinger med sensitiv informasjon bør ikke lagres på telefonen din.

(3) Send meldingen til 2097

På 1-2-3 har vi fått meldingen fra deg direkte inn i vårt system i din pasientjournal, og kan besvare den så fort som mulig i legesenterets åpningstider. Det er som regel helsesekretærene som svarer på meldinger, men legene har innsyn i meldinger fra deg straks du har sendt dem.

 

Aktuelt


Pasientreiser

23. februar 2017

Pasienter må i størst mulig grad sørge for transport selv og søke refusjon i etterkant. Det refunderes en standardsats pr. km. når avstanden er over 10 km. en veg.

Legene på Parken Legesenter kan rekvirere pasient-transport til og fra legekontoret. Dette kan kun skje på medisinsk grunnlag når pasienten av helsemessige årsaker ikke selv kan benytte seg av offentlig transport eller egen bil.

Dersom pasienten ikke kan besørge privat-transport eller bruke offentlig transport kan hun / han ta kontakt med Pasientreisekontoret på telefon 05515. Der kan du få informasjon om trafikalt grunnlag for pasient-transport.

Legene på Parken Legesenter kan ikke rekvirere transport FRA sykehuset eller andre institusjoner i spesialhelsetjenesten. Det er lege i spesialhelsetjenesten som vurderer dette på medisinsk grunnlag.

Har du spørsmål til Pasientreiser? - Ring: 05515

 

Avbestilling av legetime

17. november 2016

Avbestilling av legetime må skje senest 24 timer før legetimen. For avbestilling av legetime mandag må avbestilling skje før kl. 12:00 fredag. Dersom du glemmer dette får du automatisk tilsendt faktura.

Frikort dekker ikke manglende oppmøte eller legetime avbestilt for sent. Du mottar derfor faktura selv om du har frikort.

Legetimer for barn / undom må desverre faktureres foresatte ved manglende oppmøte eller for sent avbestilt time, da Helfo ikke dekker dette.

PasientPost

10. november 2016

Før nyttår 2017 starter vi opp med PasientPost der du via www.pasientpost.no kan logge deg inn med BankID / BankID på mobil for å lese post fra din lege. Pasientpost er tilrettelagt for å motta sensitive helseopplysninger fra legen din.

Etterhvert vil vi informere deg mer om dette på vår hjemmeside www.parkenlegesenter.no