Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronavirus og kontakt ved Rjukan Legesenter

Trenger du akutt helsehjelp? Hvis liv og helse er i fare ring 113. IKKE møt opp hos fastlegen uten å ringe først. har du fastlege ved Rjukan legesenter og har behov for legetime samme dag, ring oss. Har du annen fastlege kontakter du denne. Hvis du er akutt syk og ikke får tak i fastlegen din ringer du 116117. 

Har du hoste, feber, tungpusthet eller andre forkjølelsesymptomer ? Ring oss 35082960. Det kan være aktuelt å teste deg for koronavirus. IKKE møt opp uten å ringe oss først. 

Har du oppsatt legetime og i mellomtiden får symptomer på forkjølelse IKKE møt opp uten å ringe 35082960 først. 

Ønsker du teste deg for koronavirus ? Har du akutt luftveisinfeksjon med hoste, feber eller tungpusthet vil vi ofte tilby testing. Har du lettere symptomer som er typisk ved forkjølelse kan det være aktuelt å teste deg. Ring oss 35082960 og velg tastevalg 1. Har du andre spørsmål om koronavirus finner du dette på https://www.fhi.no/ og https://helsenorge.no/

Trenger du vanlig legetime ? Har du behov for vanlig legetime benytt helst får hjemmeside eller sms for bestilling. Har du hoste, feber, tungpusthet eller andre forkjølelsessymtomer MÅ du ringe oss for time. Har du siste 14 dagene vært i utlandet eller i kontakt med noen som er syke av koronavirus må du ringe oss. Må du ha time raskt og ikke kan vente må du ringe oss. 

Ønsker du legetime på video ? Vi tilbyr når legetime på video. legetimen på video kan ofte ikke erstatte vanlig time. Din lege vil gi deg beskjed hvis oppfølgning kan foregå på video. Våre daglige telefontimer er nå erstattet med legetime på video. Du må inntil videre ringe oss for en slik legetime på video. 

Tidligere telefontime med lege er nå erstattet med video, men har du ikke smarttelefon eller mulighet for dette vil vi finne alternative løsninger. Vi gjør oppmerksom på kontakt med legen nå vil medføre en egenandel. Du vil derfor få tilsendt en sms med betalingsinformasjon etter video/telefontime; denne er gebyrfri i 24 timer. Hvis den ikke betales innen 24 timer vil du få tilsendt giro med påløpt girogebyr. 


Informasjon fra myndighetene

Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset?


Kilde: fhi.no (15.06.2020 kl. 15:00)

Mer informasjon og råd finner du på fhi.no og helsenorge.no. Der vil du finne svar på de fleste spørsmål, og kontaktinfo til informasjonstelefonen for koronaviruset.

Kontakt med legekontoret

Det er ønskelig at pasienter som ikke har behov for å ringe til fastlegen/legekontoret kommuniserer digitalt.

Ved å kommunisere digitalt bidrar du til at de som trenger å snakke med lege/legekontor kommer raskest mulig igjennom på telefon.


For henvendelser