Aktuelt


JULEN 2021

22. desember 2021 kl. 13:57

Vi har stengt julaften (24.12) og nyttårsaften (31.12) 

Trenger du legehjelp må du ta kontakt med legevakten på tlf: 116117.

I mellomjula (27, 28, 29, og 30.12)har vi vanlig åpningstid fra 08:00-15:30

Influensavaksinering 2021 er i gang

28. oktober 2021 kl. 23:42

Om du er i risikogruppen:

Bestill time for influensavaksinering ved SMS til 2097 eller tlf 74085050. Pasienter som allerede har time til lege eller til laboratoriet fra nå og frem til desember, tilbys vaksine ved oppmøte.

Drop-in vaksinering 24 november fra kl 1500 til 1830 ved Røstad legesenter

Luftveisinfeksjoner og time til lege

22. september 2021 kl. 13:50

Nå er det mye forkjølelse blant folk, og noen ganger utvikler dette seg til tilstander som trenger undersøkelse og behandling. Samtidig har vi har mer smitte med korona i distriktet som vi vil stoppe.
 
Hvis du får luftveissymptomer skal du teste deg og unngå å spre smitten videre enten det er korona eller forkjølelse. Det er best å teste seg på Rinnleiret (PCR-test) før eventuell legekontakt. Om du føler deg så syk at du anser at dette ikke er tidsmessig forsvarlig, må du henvende deg til legesenteret. Du har alltid rett på nødvendig helsehjelp. De vurderer da om du kan settes opp til en telefonkonsultasjon eller om du bør tilses fysisk av lege. De vurderer samtidig om de ønsker å ta en hurtigtest av deg ved/utenfor legekontoret før fysisk konsultasjon med lege. Det samme gjelder ved kontakt til legevakt

3 typer konsultasjon: Oppmøte, telefon og video. Samme egenandel.

13. mai 2020 kl. 10:05

Legene ved Røstad legesenter tilbyr nå konsultasjoner via video, telefon og vanlig time med oppmøte. Pasienter kan selv også etterspørre ønsket konsultasjonstype ved henvendelse.

I forkant av videosamtale vil du få tilsendt en SMS med en link som man skal følge videre. Du blir da sendt til et digitalt venterom hvor du venter inntil legen ringer deg opp. Det eneste du trenger er en vanlig smarttelefon med kamera. I etterkant av konsultasjonen vil du motta en regning. Mer informasjon finner du på https://confrere.com/no

Betaling ved video- og telefonkonsultasjoner gjøres ved at SMS eller mail ang. betaling kommer dagen etter konsultasjonen. Denne må betales innen 24 timer, hvis ikke blir faktura med gebyr sendt ut. 

Røstad legesenter håper at konsultasjon via telefon og video er noe som vil gi økt tilgjengelighet og fleksibilitet i kontakt med fastlegen.

 

KORONAVIRUS

4. mars 2020 kl. 10:42

Har du symptomer på luftveisinfeksjon som feber, hoste, sår hals eller tett/rennende nese skal du ikke møte opp direkte på legekontoret eller legevakt. Har du generelle spørsmål rundt koronaviruset eller hvordan du skal forholde deg til det? Se helsenorge.no,  www.fhi.no , eller ring 815 55 015. 

Har du mistanke om at du er smittet? Ring legevakten på 116117 – ikke møt opp direkte. 

Se for øvrig nasjonale retningslinjer om karantene.

 

Har du allerede oppsatt time ber vi deg å vurdere om den kan utsettes! Har du symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke møte til allerede oppsatt time. Vi setter pris på om du melder fra om dette til legekontoret pr telefon eller sms slik at vi kan finne annen løsning for deg. Dette for å begrense eventuell smitte til helsepersonell og andre eldre eller sårbare pasienter. Vi tilbyr nå videokonsultasjon til våre pasienter hvor du kontaktes pr sms med en lenke for tilgang til timen.

 

 

Gynekolog

22. desember 2018 kl. 09:22

 
Fra januar er vårt gynekologtilbud en dag per uke. Det er lang ventetid, men hvis det haster kan du ringe til Røstad legesenter så kan vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan.
Du trenger du ingen henvisning for å bestille time til gynekolog Ornæs. 
 
Klikk her for å bestille time på nett eller kontakt Røstad legesenter per sms eller telefon.

Legestudenter ved Røstad legesenter

8. juli 2018 kl. 23:13

NTNU Link er et nytt studieløp ved profesjonsstudiet i medisin ved NTNU. Undervisningen foregår på sykehuset og i kommunehelsetjenesten i Levanger og Namsos, samt på Campus Røstad (Nord universitet), Campus Øya (NTNU) og St. Olavs hospital. Med oppstart 20. august 2018 er NTNU Link en mulighet for studenter fra og med tredje studieår og for inntil 16 studenter per år. 

Undervisning i allmennpraksis vil for disse studentene foregå ved Røstad legesenter. Våre pasienter kan således bli forespurt å stille opp for studentene fra tid til annen. 

Link står for «langsgående integrert klinisk tjeneste» og representerer en innovativ og kunnskapbasert utdanningsstruktur. I stedet for at studentene møter pasienter og undervisere i kortvarige fagspesifikke blokker, møter de pasienter, undervisere og fag langsgående integrert over lengre tid. Strukturen gjør at studentene kan ta del i pasientenes utvikling over tid, og underviserne kan ta del i studentenes utvikling over tid.

Min Pasientsky

20. desember 2015 kl. 19:17

For tilgang til dine faktura mm, se:

      Min Pasientsky