Hopp til hovedinnhold

Aktuelt


Influensavaksine 2022/2023

19. oktober 2022 kl. 09:58

Vi har startet vaksinering av pasienter i risikogruppen. Det er satt av tid på tirsdager fra kl 10-12 og 13-14 etter avtale.

Det blir lagt ut timer elektronisk hos sykepleier/Helsesekretær. Disse kan bookes direkte via helserespons eller settes opp etter avtale. Bruk gjerne Helseresposn som forespørsel, så setter vi dere opp på time.

 Pasienten som har time hos lege vil også få tilbud om vaksine.

 Vår pris er 250kr som inkluderer vaksine, registrering og observasjon.

Vi har bestilt rikelig med vaksiner.

Vi setter ikke covidvaksine, men kun influensavaksine og evt pneumokokkvaksine (etter avtale).

Frikort dekker ikke vaksinering. Det er erfarne leger og sykepleier som setter vaksinen hos oss.

Vi kan dessverre ikke prioritere kun resept på vaksine av kapasitetshensyn. Dette kan ordes direkte på apotek etter egen kostnad.

Velkommen til influensavaksinering.

 

 

Ny utvidet telefontid.

21. juli 2022 kl. 12:30

Du kan nå komme i kontakt med oss på telefon man-tors fra kl 08-1430 og fredager fra kl 09-12. Telefonnummer 69374970

Utvidet tjeneste sommeren 2022. Tilbud til alle.

21. juni 2022 kl. 17:24

I samarbeide med Skjærgårdsdoktoren Hvaler, utvider vi vårt tilbud for alle.

Tilreisende og andre som trenger legehjelp sommeren 2022, kan kontakte oss på https://hvalerlegen.confrere.com/

Vi kan tilby først video/telefonkonsultasjon med lege, og ved behov, videre undersøkelse og behandling ved vårt kontor i Prinsebakken 1, 1680 Skjærhalden. Vi har dette tilbudet fra kl 0830-2000 de fleste dager i sommer (inkludert helg)

Dette er et utvidet tilbud utover vanlig fastlegearbeid og dekkes dessverre ikke av offentlige tilskudd. De som har Dr. Helgestad som fastlege, betaler vanlig egenandel, evt med kveldstakst. Vårt tilbud dekkes av de fleste reiseforsikringer med fremvisning av kvittering.

Vi behander kutt og sårskader, ulike infeksjoner som for eksempel urinveisinfeksjon, halsinfeksjon og hudinfeksjon, flåttbitt vurderinger, reseptfornyelse etc. Vi utfører også ny vurdering (second opinion) med tilbakemelding til din egen lege.

Akutt hjelp håndteres av 113. Offentlig legevakt på Kråkerøy, Fredrikstad kontaktes på tlf 116117.

 

Logg inn på denne linken, så får legen beskjed og kontakter deg så snart han er ledig (Fra 5 min til 30 min)

 

https://hvalerlegen.confrere.com/

(se også linken under fanen "mer" og "lenker" og trykk på Video/telefontjeneste)

 

Med ønske om en trygg og god sommer med kort vei til helsehjelp på Hvaler.

Ny lege i spesialisering (LIS) starter 4/4-22

30. mars 2022 kl. 18:46

Vi har gleden av å ønske ny LIS velkommen den 4/4-22.

Han skal jobbe hos oss 4 dager i uken sammen med Dr. Helgestad.

Dr. Mikiyas er fra Oslo. Han ble uteksaminert fra legestudiet sommeren 2020 og har siden da blant annet jobbet i rusakuttmottaket, avgiftningsenhetene og infeksjonsavd. ved Oslo Universitetssykehus, og for Ullensaker kommune (sykehjem og legevakt). Han har fullført sykehustjenesten på Kalnes, før han nå skal arbeide 6 måneder i allmennpraksis på Hvaler 

Kollegial fraværsdekning fra 13/12-21

10. desember 2021 kl. 15:39

I forbindelse med nødvendig administrasjon, kurs og årsavslutning vil Hvaler legesenter ivareta kollegial fraværsdekning i perioden 13/12 til 31/12. Fredrikstad og Hvaler legevakt ivaretar øyeblikkelig hjelp utenom ordinære åpningstider. Kollegial fraværsdekning er en avtale mellom Hvaler kommune og Skjærhalden legekontor for å kunne ivareta våre pasienter ved nødvendig fravær. Dette er regulert i sentrale avtaleverk. Kollegial fraværsdekning vil primært dreie seg om behov for øyeblikkelig hjelp eller tilstander som ikke kan vente til fastlegen er tilbake.

Vi vil betjene telefonen som vanlig mandag, tirsdag og torsdag i uke 50 og mandag i uke 51. Denne telefonen vil være betjent av sykepleier.

SMS henvendelser vil ikke bli besvart i perioden 21/12-02/1-22. Ved behov for kontakt med lege i denne perioden, må andre kanaler benyttes.

 

Vi vil benytter anledningen til å TAKKE alle for samarbeidet i 2021 og ønsker der alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

Elektroniske konsultasjoner

19. august 2021 kl. 17:00

Det er nå åpnet for legekonsultasjoner med egenandel pr telefon, video og elektronisk meldingsutveksling. Dette er gratis om du har frikort. Ellers vil det kunne  tilkomme en egenandel som går inn i frikortgrunnlaget. Mange meldinger besvares etter ordinær åpningstid på kveld og helg da det ofte ikke er tid tilgjengelig på dagtid og de fleste ønsker kort svartid. Det kan derfor tilkomme et kveldstillegg på egenandeler for disse konsultasjoner.

Legen vil avgjøre om "andre henvendelser" utløser egenandel  for konsultasjon ut fra forespørsel og arbeidsmengde. Ved å bruke tjenesten, vil du måtte godta dette. Resepter, enkle tilbakemeldinger vil ikke utløse noen egenandel. Takk for at du bruker tjenesten. Det gjør at vi kan betjene flere og at ventetidene blir kortere for alle.

Åpningstider

Man, tirs,ons,torsdag 0830-1500 fredager 09-12 (etter avtale)

Adresse

Skjærhalden Legekontor
Prinsebakken 1
Stor parkering i Storveien 24 og 4 plasser utenfor legekontoret.
Vis kart

Kontakt oss

Skjærhalden Legekontor
Prinsebakken 1, 1680 Skjærhalden

Sentralbord: 69 37 49 70
Bilde som representerer legekontoret