Bestill time med SMS

Send til 2097:

SØRUMSAND fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

SØRUMSAND 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Sørumsand legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling av legetime,resept og e-konsultasjon på disse sidene. Dette gjelder kun for vanlige konsultasjoner, for akutt-timer må dere fortsatt ringe oss. Telefon: 63 86 79 00

 

Kontordager for legene:  

Dr. Hvaring: alle dager utenom onsdager. 

Dr. Høye: Fra 14/2-22 til 18/8-22 skal hun ha permisjon, vikar i denne perioden er Dr. Joana Loureiro. Hun er tilstede alle dager utenom torsdager.

Dr. Esam: alle dager utenom fredager. 

Dr. Ilic: alle dager utenom fredager. 

Dr. Rejanth: SYKEMELDT

Dr Chaudhry: alle dager utenom tirsdager. 

 

 

Aktuelt


Vinthuja Rejants pasienter

20. juni 2022

Vi har nå fått inn 2 vikarer som inntil videre skal drifte dr Rejanths pasientliste. Vi håper ny fastlege vil være på plass i løpet av høsten. 

Dr. Vinthuja Rejanth er sykemeldt.

30. mai 2022

Kommunen jobber på spreng for å finne en vikar for henne. Frem til dette er i orden må vi be pasienter på denne listen kontakte legevakten dersom behov for helsehjelp som ikke kan vente. Vi kommer tilbake med informasjon så fort vi vet mer. 

Vikar for Dr. Høye

11. februar 2022

Martine Høye skal i forbindelse med spesialisering ut i 6mnd permisjon fra 14/2-22 til 18/8-22. Vikar for henne denne perioden er Dr. Joana Loureiro

VI HAR NY ADRESSE

19. oktober 2021

Vi har nå flyttet inn i nye lokaler (i noractorbygget/ "glassbygget"). Ny adresse BLAKERVEGEN 11A. Parkering er i forkant av Europris, følg derfra skilt til inngangen. 

Influensavaksine 2021

9. oktober 2021

Vi har nå begynt årets influensavaksinering. Vi må prioritere pasienter i risikogruppene for de vaksinedosene vi mottar fra kommunen. Staten dekker også i år hovedkostnaden ved vaksine for risikogruppene, det er kun en egenandel på 50 kroner som må betales. For pasienter med frikort vil vaksinering være gratis.

Følgende risikogrupper bør ta influensvaksine årlig og får vaksine hos oss:

 • Beboere i omsorgsboliger og sykehjem
 • Alle fra fylte 65 år
 • Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko skal også få tilbud om influensavaksine
 • Prematurt fødte barn, særlig barn født før uke 32 i svangerskapet, fra 6 måneder til 5 år
 • Barn og voksne med:
  • kronisk lungesykdom (inkludert astma)
  • hjerte- og karsykdom (annet enn velregulert høyt blodtrykk),
  • diabetes type 1 og 2
  • leversvikt eller nyresvikt
  • kronisk nevrologisk sykdom eller skade, spesielt personer med nedsatt lungekapasitet og/eller hostekraft
  • nedsatt immunforsvar som følge av sykdom eller behandling av sykdom (f.eks. organtransplanterte, kreft, HIV, reumatoid artritt og andre sykdommer)
  • svært alvorlig fedme (KMI over 40)
  • annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege (f.eks. personer med medfødte kromosomavvik, genetiske syndromer og sammensatte kromosomavvik som ikke er klassifisert annet sted)

 

Vi flytter!

23. september 2021

Vi flytter snart til nye lokaler (i noractorbygget/ "glassbygget"). I den forbindelse må vi holde legesenteret stengt fredag 15/10 og mandag 18/10. Dersom akutt behov for hjelp disse dager må dere kontakte legevakten i Lillestrøm 116117. Disse dagene har vi i ikke tilgang til datasystemet så vi kan heller ikke behandle reseptbestillinger eller e-konsultasjoner. 

Ny adresse BLAKERVEGEN 11A. Velkommen i nyoppussede lokaler fra 19/10. Parkering er i forkant av Europris. 

E-konsultasjon

9. september 2021

Forventet svartid på e-konsultasjon er innen 5 arbeidsdager. Det er ikke mulig å bestille e-konsultasjon gjennom helserespons appen, bruk denne nettsiden for bestilling. 

INFORMASJON OM KORONAVIRUS

25. mars 2021

IKKE møt opp på legesenteret hvis du har tegn til luftveisinfeksjon (f.eks med feber, hoste, tungpust, tett eller rennende nese eller vond hals) eller oppkast/magesmerter. Da må du ringe til oss for avklaring. Dette gjelder også for barn, for fullvaksinerte og selv om man har tatt negativ hurtigtest. Legen vil gjøre en vurdering om det skal settes opp en fysisk legetime eller om situasjonen kan avklares over telefon/e-konsultasjon

Vi ber også om at du gir oss beskjed dersom du har legetime men nettopp har vært smittet med korona  (selv om du er ute av isolasjon etter den nye 4dagers regelen). Dette fordi vi ønsker skåne de mest sårbare pasientene våre for smitte på venteværelset. 

Vikar for dr. Chaudhry

27. januar 2021

Dr Chaudhry Har permisjon fra sin stilling fra 1/2-21-1/5-22. Vikar er Dr. Jiaxin Xiao

Ny fastlege

6. januar 2021

Anne Aamodt har desverre sagt opp sin stilling hos oss. Ny fastlege på denne listen er Vinthuja Rejanth. Hun begynner 100% hos oss fra 1.2.21.