Bannerbilde som viser noe helserelatert

Stekke Legesenter

Her kan du kontakte oss trygt og enkelt

Bilde som representerer legekontoret

COVIDVAKSINE 4.

Helsedirektoratet anbefaler alle over 65 år 4. koronadose uavhengig av smitte. Det må ha gått 3 uker fra gjennomgått infeksjon. 

Ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt for vaksine. 

 

Cononavaksine for barn 5-11 år. 

Vi setter nå vaksiner på alle barn mellon 5-11 år, som ønsker dette i samråd med foreldre/foresatte. Barnet og foreldre/foresatte kan velge om de ønsker 1 eller 2 doser. 

 

Det vil i en periode bli en del reparasjonsarbeid på Stekke legesenter pga vannlekkasje i januar som må utbedres. Vi beklager at det vil bli litt bråk og rot rundt oss, men vi skal prøve å holde så normal drift som mulig. 

 

«Det finnes rask hjelp! Verdal kommune tilbyr lavterskeltilbud for pasienter over 18 år med psykiske plager. Pasienten kan selv ringe Verdal kommune onsdager kl 10-15 på tel 477 86 148 eller sende mail til psykiskhelse@verdal.kommune.no»

 
 
 
Ved behov for øyeblikkelig hjelp, ring:

113

 

Ved behov for legehjelp på kveldstid og helg, ring legevakt:
116 117

 

 

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. SMS skal ikke brukes for time samme dag.

 

 

For å redusere vår telefontid, ber vi om at flest mulig bruker SMS for legetimer og bestilling av resepter. 

 

 

Ang. blodprøvetaking

12. oktober 2015 kl. 12:50

Alle må nå bestille seg time ved sårskift, blodprøvetaking o.l.