Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Sveio legekontor!

 

Covid-19:   Apotek 1 i Sveio tilbyr Korona vaksinasjon 4.dose. Vaksinasjon på tirsdager.

Den generelle anbefalinga om testing for covid-19 ved nyoppståtte luftvegssymptom gjeld ikkje lenger. Råda ved nyoppståtte luftvegssymptom er no å halda seg heime når ein føler seg sjuk, uavhengig av årsak.  

Sjølvtester: Kan hentes i inngangshallen på Sveio Kommunehus. Testene står i en eske på gulvet i hallen.

 

Videokonsultasjoner

Legekontorene i Sveio har nå etablert videokonsultasjoner gjennom Confrere, for Sveio legekontor er nettadressen: https://sveiolegekontor.confrere.com

Prisen er som en vanlig konsultasjon, 155,- (og tillegg på 49,- ved konsultasjon med spesialist i allmennmedisin), man får tilsendt faktura. Det er gratis for barn og ved frikort. 

Fremgangsmåte:      

1) Bestill time på vanlig måte gjennom telefon eller helserespons

2) Gå til https://sveiolegekontor.confrere.com 5 minutter før avtalt tid, du kan bruke pc, ipad eller   smarttelefon med kamera og mikrofon.

3) Logg inn med BankID

4) Du blir ført til et virtuelt venterom, og legen starter konsultasjonen så snart han er ledig.

 

E-konsultasjon

Vi tilbyr e-konsultasjoner som et prøveprosjekt til pasienter på listen til Jan Roger Olsen. Klikk på linken for lese mer og for å logge inn og starte e-konsultasjon. https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen/hva-er-e-konsultasjon

E-konsultasjoner gir en enkel og trygg kommunikasjonskanal for ikke-akutt helsehjelp. Det gjennomføres som tekstsamtale og man kan også sende bilder eller tekstfiler/pdf. Man skal få første svar senest innen 5 virkedager. Man sender meldinger frem og tilbake til man har fått problemet ferdig avklart. Om legen vurderer at temaet for konsultasjonen ikke egner seg som e-konsultasjon vil legen foreslå å sette opp en vanlig time, man betaler da ingenting for e-konsultasjonen.

Tema som er spesielt egnet for e-konsultasjoner:

 

 

Åpningstider

Mandag-Torsdag 0800-1500
Fredag 0800-1130
Blodprøver mandag-torsdagLegevakt ring 116117

Ved nød, ring 113

Adresse

Sveio legekontor
Rådhuset i Sveio
Vis kart

Kontakt oss

Sveio legekontor
Postboks 98
5559 Sveio

Telefon: 53748400