Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Tillertorget Legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Åpningstider:Aktuelt

STENGT inngangsdør

27. mars 2020

For å forhindre nedstengning pga Covid 19 så har leger og helssekretærer blitt enige om å dele seg slik at noen er på kontoret og noen sitter på hjemmekontor. Det er derfor mindre ansatte på kontoret enn til vanlig til enhver tid. 

Vi tar derfor KUN imot pasienter som har avtalt time på telefon i forkant. De med timeavtale venter til de blir hentet.

Dersom du ikke har avtale på forhånd, må du gå ut/sette deg i bilen etc og ringe og avtale tid både hos lege og laboratorie. IKKE STÅ PÅ GANGEN OG VENT PÅ AT NOEN KOMMER UT.

Vi foretrekker nå og bruke  videokonsultasjon på de aller fleste timene, både for å forhindre at legene blir utsatt for smitte, men også for din egen del som pasient.

Håper på forståelse for våre tiltak. Ring eller send oss sms så hjelper vi så godt vi kan

 

KORONASJEKK

18. mars 2020

Lurer du på hva du skal gjøre nå? Ta koronasjekken:

https://koronasjekk.no/check

Ved behov for legevudering, send oss sms eller ring oss.

 

STOPP!

15. mars 2020

VIKTIG INFO!!
Pga stor fare for Corona smitte slipper vi kun inn pasienter uten luftveissymptomer, etter forutgående avtale.
CORONASMITTE PÅ KONTORET = STENGT KONTOR!
Vi ber om forståelse for dette.
Les på FHI.NO for info om Corona. Kontakt oss pr SMS ved spørsmål utover dette. ...
Les på FHI.NO først. Vi vil prøve å sette opp videokonsultasjoner også utover normal åpningstid for å avlaste legevaktstelefonen.
Vi ber dere utsette det som utsettes kan.

Timebestilling

13. mars 2020

Pga dagens situasjon ang Coronavirus har vi inntil videre måtte stenge ned muligheten for online timebestilling på vår nettside. Beklager ulempen, men dette er for å forhindre eventuell smitte på legekontoret. Dersom du kan vente med å bestille deg legetime for årskontroll etc så er dette fint.

Dersom du har behov for øyeblikkelig hjelp time ta kontakt på telefonen. Ber om forståelse for at det kan være lang ventetid på telefonen i disse dager, men vi gjør vårt ytterste for at alle skal komme gjennom innen rimelighetens grenser.

For generell informasjon om coronavirus/ karanteneregler etc sjekk ut www.fhi.no slik at vi får frigjort kapasitet til å behandle og ikke opplyse!

Coronavirus

12. mars 2020

Pga veldig stor pågang på legesenteret nå henviser vi alle som kun har generelle spørsmål om coronaviurs til å lese på nettsiden til folkehelseinstituttet www.fhi.no

Trondheim kommune har også opprettet et eget nr for spørsmål rundt Corona, samt for å avtale prøvetaking av helsepersonell. Tlf er 73538419

Anbefaler også alle som skal bestille faste resepter om å gjøre dette via sms eller Helserespons App.

Lungebetennelsesvaksine

12. mars 2020

Det er nå store leveringsproblemer av lungebetennelsesvaksine og folkehelseinstituttet har derfor gått ut med hvilke høyrisikogrupper som SKAL prioriteres: Dette er:

* Hivinfeksjon/AIDS

* Stamcelletransplantasjon

* Anatomisk eller funksjonell miltmangel

* Cerebrospinalvæskelekkasje

* B-cellesvikt

* Hematologisk kreft (leukemi, lymfom, myelomatose)

* Organtransplantasjon

 

Dersom du ikke tilhører disse risikogruppene er det INGEN vits i å ringe legesenteret og spørre om vaksine

Varsel til deg som har time hos oss

9. mars 2020

Hvis du har oppholdt deg i områder med pågående spredning av koronavirus, eller har vært i nærkontakt med personer bekreftet smittet med koronavirus de siste 14 dager før avtalt time, skal du IKKE møte, men ta telefonisk kontakt med oss.

For oppdatert informasjon om risikoområder sjekk ut www.fhi.no

Reseptformidleren

2. mars 2020

Norsk Helsenett har idag hatt problemer med reseptformidleren. Dette medfører at vi ikke får sendt elektroniske resepter. Følg med på www.helsenorge.no for å se når resepten din er tilgjengelig. Reseptene sendes fortløpende når systemet er oppe å gå igjen, ingen vits i å ringe og purre. Vi har ingen mulighet for annen måte å sende resepter på (f.eks fax)

BETALING

13. november 2019

NÅ HAR DU MULIGHET TIL Å BETALE MED SMS. DERSOM DU ØNSKER DETTE TRYKKER DU PÅ «MOBIL» I STEDET FOR «KORT» PÅ BETALINGSTERMINALEN ETTER DU HAR LAGT INN FØDSELSDATOEN DIN. DU VIL MOTTA EN SMS MED EN LINK ETTER NOEN MINUTTER OG DU HAR DA 12 TIMER PÅ Å BETALE DENNE FØR DET EVT BLIR GJORT OM TIL EN VANLIG GIRO

Avføringsprøver

11. november 2019

Vi opplever til stadighet at pasienter selv kjøper glass til avføringsprøver på apoteket og leverer til oss. Dette er noe vi ikke ønsker da flere av glassene inneholder tilsetning og bør taes fra fersk avføring. Glassene må også tilhøre riktig laboratorium i forhold til hvilken prøve legen ønsker tatt. Vi ønsker derfor at alle avventer å ta avføringsprøve til etter de har vært på legetime. Glass utleveres deretter fra legen eller medarbeideren.

Les flere nyheter