Senteret sitt bannerbilde

Tillertorget Legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Åpningstider:Aktuelt

Åpningstider i PÅSKA 18

21. mars 2018

Legesenteret har åpent kun for øyeblikkelig hjelp i uke 13

Mandag 0830-1500. Stengt i lunsjen 1200-1230

Tirsdag 0830-1500. Stengt i lunsjen 1200-1230

Onsdag 0830-1200!

Stengt skjærtorsdag, langfredag og 2.påskedag.

Vi har kun åpent for øyeblikkelig hjelp og laboratoriet er delvis stengt så ikke mulig med forhåndsbestilling av timer der. Ber om at alle reseptbestillinger m.m som kan vente, venter til over påske. Dette pga ferieavvikling og lav bemanning

FYSIOTERAPI

29. november 2017

Fra 1.januar 2018 trenger du ikke lenger henvisning til fysioterapi. Fysioterapeuten skal vurdere ditt behov for behandling.

Du må fortsatt gå til en fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen for å få stønad fra HELFO

Ny pasient hos oss?

5. september 2017

Alle som bytter fastlege må selv be tidligere lege om oversending av sin journal. Vi har nå mulighet for å motta disse elektronisk, vennligst gi beskjed om dette når dere ber om oversending av journal. Dette vil gjøre at vi har dine papirer mye raskere, samt at det sparer personalet for mye ekstra jobb med oppretting/skanning av journal.

Ny telefontid

24. april 2017

Vi har fra idag (240417) ny telefontid. Den nye tiden er

Mandag-torsdag:

08:45-11:15

13:00-14:15

Fredag:

08:45-11:15

Online Timebok

23. februar 2017

Tillertorget Legesenter tilbyr nå online timebok for våre pasienter. Dette må bestilles via www.tillertorgetlegesenter.no.

NB: Åpent kun for pasienter som har fastlege hos oss. Dersom det bestilles time hos annen enn fastlegen vil timen bli slettet uten videre beskjed. Alle fastlegepasienter på senteret har selv mulighet for å bestille legetime hos vår Turnsulege på denne siden også.

Man kan også her selv sjekke når man har time, samt eventuelt avbestille time. Ved avbestilling senere enn 24 timer før avtalen må man ringe oss for dette.

Helsenorge

17. november 2016

Vi oppfordrer alle pasienter til å gjøre seg kjent på www.helsenorge.no. Her får man tilgang til kjernejournal, informasjon om du har gyldige resepter, frikort etc.

Logg inn med Bankid og gjør deg kjent på siden

HPV-VAKSINE

30. september 2016

VIKTIG! HPV-vaksine til unge kvinner født 1991 og senere - informasjon fra FHI

Alle kvinner født 1991 og senere får fra november 2016 tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine). Vaksinasjonen består av tre vaksinedoser gitt i løpet av 6-12 måneder. Tilbudet vil gjelde i en tidsramme på to år. HPV-vaksine forebygger livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon. Vaksinen kan også forebygge andre HPV-relaterte krefttyper som analkreft og vaginalkreft. Tilbudet vil bli organisert via kommunene, og informasjon om den praktiske gjennomføringen lokalt er tilgjengelig under. Vaksinasjonen starter 1. november 2016. Tilbudet om gratis HPV-vaksine omfatter ikke kvinner født før 1991. Ordningen har ikke tilbake­virkende kraft, og kvinner som har betalt for HPV-vaksine får ikke refundert utgifter til vaksine og vaksinasjon.

Relevante lenker til ytterligere informasjon, bl.a. om informasjon som går ut fra FHI, fra kommunene osv., samt logoer for programmet o.l. finner dere her:
https://www.fhi.no/…/hpv-vaksine-til-unge-kvinner-fodt-199…/

RESEPTER

2. juni 2016

For å sjekke gyldighet av dine resepter oppfordrer vi til å LOGGE inn på www.helsenorge.no. Her kan man også skrive ut medisinlister og sjekke kjernejournal som pasient.

 

Dersom du selv sjekker dette så sparer det sekretærene hos oss for veldig mye arbeid.

På forhånd takk