Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Brygga Legekontor, Tønsberg

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.Aktuelt

30. juni 2020

Brygga legekontor er stengt i uke 30 og 31.

20 juli - t.o.m 31 juli

Vikar i denne perioden er Sentrum legekontor, ved behov for akutt legehjelp i disse uken ring tlf 33308450, husk å ringe for avtale, ikke direkte oppmøte.

Legevakten er døgnåpent for akutt legehjelp tlf 116117

NB! HUSK Å BESTILLE RESEPTER I GOD TID FØR DETTE

 

GOD SOMMER

 

15. mars 2020

Viktig informasjon!


Situasjonen rundt koronavirus-epidemien gjør at vi på Brygga Legekontor må endre hvordan vi arbeider i stor grad. For det første må vi redusere sjansen for at det kommer smitte til kontoret både av hensyn til de pasientene som er nødt til å komme, og for at vi selv skal kunne være friske og være i funksjon. 
Det betyr at konsultasjoner som kan vente (helsekontroller etc) må vente. Disse timene kommer til å bli flyttet. 

Det går selvfølgelig an å ringe legekontoret, men vær obs på at det er stor pågang og det vil være lang telefonkø. Vi tar telefonen så fort vi kan og skal selvfølgelig hjelpe dere. Vi ønsker at dere IKKE møter opp på legekontoret uten å ha kontaktet oss først. Bestilling av faste medisiner kan gjøres vi sms eller telefon.
Vi håper ellers at alle følger myndighetene sine råd rundt det å overholde karantenereglene for de som er i det. Dette hjelper befolkningen med å stoppe smittespredningen.

Følg med på folkehelseinstituttets sider (fri.no) og tønsberg kommune sine sider for jevnlig oppdatering. 

Ta vare på hverandre uten å ta på hverandre! 
Hilsen alle på Brygga Legekontor.

27. februar 2020

Coronavirus

Har du spørsmål om Coronavirus eller er usikker på om du er smittet? Ikke møt opp på Brygga legekontor. Ta først kontakt på telefon 33319455. Oppdatert informasjon om Coronavirus finner du på Folkehelseinstituttes nettsider.

https://www.fhi.no/

Her er link til områder med vedvarende spredning Coronavirus
https://fhi.no/…/omrader-med-vedvarende-spredning-av-koron…/

 

 

23. oktober 2019

Brygga legekontor har nå fått egen side på facebook. Gå inn på Brygga Legekontor Tønsberg.

Der vil vi legge inn generell informasjon.

23. oktober 2019

Brygga legekontor har nå sluttet å sende ut svar på sms vedr. resepter. Du må selv gå inn på mineresepter.no for å undersøke om de er klare. Resepten vil være klar neste arbeidsdag etter kl 13.00

 

Det er vikig å notere når man får en time hos lege, da vi har sluttet å sende ut påminnelse vedr. avtalt time.

25. juni 2019

På grunn av endringer i reglene hos HELFO, kan ikke legene sende ut sms med svar på prøver. De sender bare krypterte meldinge som mann må åpne ved hjelp av bank-id om det er noe avvik.

Vi beklager vansklighetene dette skaper for pasientene.

SMS med påmindelse om time, blir ikke sendt, viktig å notere avtalt tid.

25. februar 2019

Urin prøver MÅ leveres på glass kjøpt på apoteket eller Brygga legekontor, alt annen vil bli destruert etter beskjed fra sykehuset.

6. august 2018

Brygga legekontor har mulighet til å legge ut skinner som gjør det enkler å komme inn med rulator og rullestol. Gi oss beskjed så tar vi ut disse ved behov.

Timebestilling

13. mars 2014

Man kan bestille vanlige timer både på nett og via SMS.

Akuttimer (time samme dag) må bestilles via telefon, 33319455.

Fastlegeordningen

4. mai 2013

For å benytte legekontoret, må du være registrert i fastlegeordningen. Du kan gå inn på www.helfo.no eller ringe 81 05 95 00 for å sjekke om det er ledig plass hos fastlegene.

 

Ved bytte av fastlege blir ikke journal automatisk oversendt fra tidligere til ny fastlege. Du bør derfor alltid kontakte tidligere fastlege og be om at din journal blir sendt til ny fastlege.