Senteret sitt bannerbilde

ULLEVÅL HAGEBY LEGESENTER

Du kan bestille timer, fornye resepter og sende oss beskjeder fra www.helsenorge.no

Last ned helsenorge app til din telefon. Husk å bruke fullversjon. Tjenestene er gratis. 

Legesenteret vil sende deg beskjeder, prøvesvar, påminnelse til timer fra helsenorge. 

Velkommen til Ullevål Hageby legesenter!

Adresse: Niels Henrik Abels vei 2C, 0851 OSLO.

 Lett tilgjengelig bak trikkeholdeplassen på John Colletts Plass. Blåtrikk nr. 17 og 18 mot Rikshospitalet. Vi har 3 parkeringsplasser rett utenfor. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter i Prestegårdsveien.

Lokalene er tilgjengelige for rullestolsbrukere, vi har eget laboratorium, og vi har et apotek vegg-i-vegg.

Av smittevernhensyn oppfordrer vi alle til å ikke møte opp på legesenteret uten avtale.

NB! Laboratoriet er åpen mellom kl 10-14. Telefonen betjenes mellom 8-10 og 14-1530. Vi setter pris på om du bestiller timer og resepter fra helsenorge.no  Dette for å korte ned svartid på øyeblikkelig hjelp. 

Vennligst velg kun din egen Fastlege ved timebestilling. Aktuelt

Legetime hos Linda/Lindas vikar

4. august 2022

Fra 4. august fungerer Krister som Lindas vikar. Krister sitter på legesenteret og vil ta nye henvendelser fortløpende.

Fra medio august vil Sverre være vikar for Linda. Sverre er også spesialist i allmennmedisin.

Du får hjelp ved å ringe 23369090 (tastevalg 2). :)

Lindas vikar er på plass!

4. august 2022

Endelig er Lindas vikar på plass! Alle pasienter som tidligere hadde Krister som fastlege, har nå automatisk fått Linda som ny fastlege i forbindelse med at Linda har overtatt hjemmelen etter Krister.

Da Linda selv har fødselspermisjon, vil hun en en periode ha en vikar. Fra 04. august er det Krister (!) som er Lindas vikar. Senere i august vil Sverre være Lindas vikar. Sverre er også spesialist i allmennmedisin.

Reseptfornyelse

20. juli 2022

Ved behov for fornyelse av resepter eller ved andre viktige beskjeder kan Kristers/Lindas pasienter sende en forespørsel om det via Helsenorge.no , så vil Krister fornye dem fortløpende hhv vurdere å ta kontakt med deg ved behov.

God sommer :)

/ Krister og Linda

Kristers og Lindas pasienter

11. juli 2022

Linda blir den nye fastlegen etter Krister. Ingen pasienter trenger å skifte fastlege fra Krister til Linda - det går automatisk. :) Det er tiltenkt vikar i denne hjemmelen fra 10. august. Alt er ikke avklart enda, men vi håper det går i orden.  

Fra 1.7 til 3.8 har bydelen avtalt at Kristers/Lindas pasienter kan ringe kontorkollegaene Pia Kvåle (valg nr 3 ) og Omar Eikrem (valg nr 1) ved behov for hjelp. NB! Du trenger ikke skifte fastlege til dem for å få hjelp (de får betalt for å hjelpe til).

Dersom du har byttet fastlege, kan du sende oss en melding om dette fra helsenorge.no . Vi sender da journalen din til den nye fastlegen. Navn på ny fastlege må oppgis.

NB! Forespørsel sendes til sekretær.

ONLINE TIMEBOOKING OG SKIFTE AV JOURNALSYSTEM

13. juni 2022

Vi bytter journalleverandør. Inntil videre kan det ikke bestilles online timer. Vi går over til tjenester fra helsenorge, men det tar litt tid før det er aktivt. 

I den forbindelse vil det være nedetid på våre systemer 13, 14 og 15 juni. 

Du kan fortsatt sende oss beskjeder fra lenkene på hjemmesiden vår. 

 

 

Overgang til helsenorge.

16. mai 2022

Legesenteret skal skifte journalsystem fra 14.6.22. 

I den forbindelse vil vi bytte kommunikasjonsmedier fra helserespons til helsenorge. Du kan bestille timer, resepter og sende oss beskjeder fra helsenorge fra 14.6.21.

Last gjerne ned helsenorge app. 

Linda Backlund er nå godkjent spesialist i allmennmedisin

15. mai 2022

VI GRATULERER LINDA BACKLUND SOM GODKJENT SPESIALIST I ALLMENNMEDISIN!!! :) :) :)

Oppdatering vikar for Krister og Linda

15. mai 2022

Prosessen med å finne en ny vikar for Krister og Linda pågår fortsatt i samarbeid med Nordre Aker bydel og bydelsoverlegen, og vi håper å få en egnet vikar på plass med det første. I vente på det vil sekretær Kajaan ta imot henvendelser, vurdere og videreformidle disse til Linda og Krister, da kapasiteten for øyeblikket er begrenset.

Ved behov for øyeblikkelig/akutt hjelp, ber vi pasienter ta kontakt med Oslo kommunale legevakt på tlf 116 117 evt Ambulanse 113.

Vikar for Krister og Linda

11. mai 2022

Vikaren for dr Krister og dr Linda (Kerosha) ble sykemeldt 21. april, og per nå er det usikkert om hun kommer tilbake innen hennes vikaravtale går ut 31. mai. Frem til nå har bydelen/kommunen ikke godkjent at vi setter inn en "sykdomsvikar", men etter intens jobbing fra vår side, så har vi endelig fått tommel opp for det! Intervjuer av ny vikar er igang. Forhåpentligvis vil det ila mai/juni også bli avklart stabilitet på legesenteret fremover.

Fredag 06.05 Telefon / resepsjon

6. mai 2022

Resepsjon og Telefon vil være ubemannet Fredag 06.05 fra kl 11:00. 

Les flere nyheter