Bestill time med SMS

Send til 2097:

VARNA fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

VARNA 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Influensavaksine. ANBEFALES STERKT TIL RISIKOGRUPPER I ÅR.

Vi venter årets influensavaksine neste uke og starter vaksinering mandag 12 oktober. 

Pga smittevernhensyn, vil vi i år IKKE ha drop in avtaler på dette, men de som ønsker blir satt opp på timeavtaler fremover. Vi vil bruke tiden frem mot jul på dette. Det er svært sjelden influensa kommer før nyttår, slik at de som får vaksine, vil være beskyttet når den kommer (immunitet starter 1-2 uker etter den er satt). De som likevel kommer på lege-avtale, vil få tilbud om å få den samtidig med konsultasjonen. Hvis vi ser at tidsskjemaet ikke holder, vil vi bruke noen ekstra ettermiddager/kvelder på de resterende. 

 

Man må ta kontakt per telefon/SMS/melde fra i skranken hvis man ønsker avtale for influensavaksine uten konsultasjon hos legen.

 

Influensavaksine er først og fremst anbefalt til personer som risikerer alvorlig sykdom eller død hvis de smittes av influensa. Følgende tilstander plasserer en person i ”risikogruppe”, dvs. personer som har spesielt stor nytte av influensavaksinasjon:

I tillegg anbefales influensavaksine for nærkontakter til personer som ikke bør få influensa, for å redusere smitterisikoen:

Revaksinering må skje årlig før vinterens influensasesong.


Informasjon fra myndighetene

Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset?


Kilde: fhi.no (15.06.2020 kl. 15:00)

Mer informasjon og råd finner du på fhi.no og helsenorge.no. Der vil du finne svar på de fleste spørsmål, og kontaktinfo til informasjonstelefonen for koronaviruset.

Kontakt med legekontoret

Det er ønskelig at pasienter som ikke har behov for å ringe til fastlegen/legekontoret kommuniserer digitalt.

Ved å kommunisere digitalt bidrar du til at de som trenger å snakke med lege/legekontor kommer raskest mulig igjennom på telefon.


For henvendelser