Hopp til hovedinnhold
Bannerbilde som viser noe helserelatert

Ytrebygda Legekontor

Her kan du kontakte oss trygt og enkelt

Bilde som representerer legekontoret

Velkommen til våre hjemmesider. Vi bruker digital dialog for kommunikasjon med våre pasienter. Logg inn på www.helsenorge.no/kontaktfastlegen, hvor du kan bestille  time og resepter, samt spørre om enkelte administrative ting eller starte e-konsultasjon med fastlege (koster egenandel).

Hvis du har sykdom som ikke kan vente noen dager, eller du har spørsmål som haster, må du ringe oss direkte på telefon 55 98 21 40, gjerne ring kl. 8.30. Altså: ikke bare send elektronisk melding ved akutt sykdom.

 

Legevikar for dr. Haukås og kontakt via Helsenorge

4. januar 2024 kl. 16:12

Anne Lise Haukås har sluttet som fastlege her. Nå betjener legevikar dr. Tarjei Mjelstad pasientene på denne listen.

NÅ i januar 2024 får alle pasienter på listen til dr. Haukås brev om at "Fastlege din har slutta". Dette er intet nytt og alle kan bruke legevikar dr. Tarjei Mjelstad videre. Brevet er rent administrativt for at dr. Tarjei Mjelstad kan kommunisere med pasientene via Helsenorge fortsatt. 

Munnbind

9. november 2023 kl. 15:51

Vi ønsker at alle som møter på legekontoret med forkjølelsessymptomer, har på seg munnbind før de kommer på venterommet. Og det er best å beholde på munnbundet også når du er hos legen eller sekretæren.
Dette er for å beskytte de eldste mot smitte. Hvis du ikke selv har munnbind, så ligger det munnbind ved betalingsautomaten.

Korona-vaksine

11. oktober 2023 kl. 14:54

Koronavaksine i Bergen: Vi har ikke dette på legekontoret.
Innbyggere over 65 år og gravide, samt risikogruppe mellom 18-64 år kan motta vaksinen på apotek. Kommunen har gjort avtale med visse apotek som setter disse gratis. se https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/helse-og-omsorg/folkehelse/smittevern/koronavaksine, "Koronavaksine på apotek".
Influensa-vaksine kan også kjøpes og settes direkte på apoteket uten resept fra lege.

Influensa-vaksine kan også kjøpes og settes direkte på apoteket uten resept fra lege.