Bestill time med SMS

Send til 2097:

BJORBEKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

BJORBEKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om coronaviruset

INFLUENSAVAKSINE 2021

22. oktober 2021

Årets influensavaksine har kommet og vi har startet vaksineringen. 

Dersom du er i risikogruppen og ønsker vaksinering kan du komme innom på dropin eller bestille time. Bestilling av time til vaksinasjon kan gjøres på følgende måter.

- Via SMS til 2097. Start teksten med Bjorbekk. Skriv så fødselsdato og navn. Skriv at du ønsker influensavaksine og send. "Eks: Bjorbekk. fd010101 Navn Navnesen. Influensavaksine". 

- Via nettsiden under fanen "Andre henvendelser". Skriv navn, fødselsdato og at du ønsker influensavaksine. 

Det er viktig at dere møter opp nøyaktig på det tidspunktet dere får time. Ikke kom for tidlig eller for sent, da det skaper problemer med 1-meters avstand regelen. 

Personer i følgende risikogrupper bør ta influensavaksine årlig: 

For pasienter i risikogruppe koster vaksinen 50,- kr (gratis ved frikort). For pasienter utenfor risikogruppen er prisen 350,- kr.

Nye helsesekretærer

18. september 2021

Vi ønsker Mariell Lea og Elise Kristine Søvdsnes velkommen som nye helsesekretærer ved legesenteret vårt!

Helseerklæring for yrkesdykkere, offshorearbeidere og sjømenn

18. september 2021

Bjorbekk legesenter tilbyr nå helseattest for sjømenn, offshorearbeidere, yrkesdykkere og fritidsdykkere. Trykk på fanen i venstre marg for mer informasjon. 

Ny turnuslege

18. september 2021

1. September 2021 overtar Nevena Stanojevic som ny turnuslege ved Bjorbekk legesenter, etter at Martin Grandalen er ferdig utdannet lege. Vi ønsker Martin lykke til videre og takker for et flott halvår sammen!

Dr Rørvik får deleliste

18. februar 2021

Fom 1. mars 2021 vil Jan Helge Rørvik og Jan Arild Rørvik dele liste. Vi gleder oss til Jan Arild kommer og er glade for at vi beholder Jan Helge ennå en stund. Jan Arild vil jobbe mandag, onsdag og torsdag, mens Jan Helge vil jobbe tirsdag. 

Timebestilling

19. mars 2020

Etter noen hektiske dager i forbindelse med COVID-19 og store omstillinger i landet vårt, er det nå god kapasitet ved legesenteret. Vi er opptatt av din helse. Det er viktig at du fortsatt tar kontakt dersom du får symptomer eller plager du vanligvis ville gått til lege for. Mye kan løses ved hjelp av videokonsultasjon eller over telefon. Noe må undesøkes fysisk. Alle tenker på Covid 19, men det er viktig å være klar over at andre sykdommer, både banale og alvorlige, ikke stopper å komme til tross for denne pandemien. Ha derfor lav terskel for å ta kontakt. Under "Slik bestiller du" ser du hvordan du kan komme i kontakt med oss. 

Mange av dere har kroniske sykdommer som dere i lang tid har kommet til regelmessige kontroller for. Vi ønsker å opprettholde de fleste av disse for å forsikre oss om at sykdommen er best mulig regulert og behandlingen optimalisert. Vi vil forsøke å gjennomføre mange av disse ved hjelp av telefon- og videokonsultasjon. Det kan bli aktuelt at vi ber deg gå innom laboratoriet for prøvetaking i etterkant av konsultasjonen. Dersom vi vurderer det hensiktsmessig å benytte telefon eller videokonsultasjon på din time, vil det stå i varselet du får dagen før timen. Skriv/gi beskjed når du bestiller time dersom du mener problemet ditt ikke egner seg for telefon- eller videokonsultasjon. 

Ny turnuslege 1.mars

18. februar 2019

1 mars 2019 overtar Ellisif Jahnsen som ny turnuslege ved Bjorbekk legesenter, etter at Emma Fagen er ferdig utdannet lege. Vi ønsker Emma lykke til videre og takker for et flott halvår sammen!

Elektronisk kommunikasjon med legen

12. april 2016

Brukere med smarttelefoner kan laste ned appen "Helserespons" fra app-store eller google-play.

Denne gir deg mulighet for elektronisk  kommunikasjon med Bjorbekk legesenter.Det er viktig at du bruker den kun til korte beskjeder og er oppmerksom på at legen ikke kan svare med sensistive oppplysninger. Det betyr at f.eks prøvesvar kan ikke gis utover en generell tekst om at "prøven var OK".

Dersom legen  opplever spørsmålet ditt  for kompliset eller omfattende å svare på, vil svaret ofte være at du må bestille tid til en konsultasjon.Dette kan du gjøre via Appen.

Direkte timebestilling kan også benytte denne appen, men det er foreløpig ikke mulig,.