Lege bruker PC

Gjør arbeidsdagen
din optimal

Siste oppdatering: Informasjon om integrasjon med System X


Kjære kunde,

For oss er det svært viktig at alle kunder oppfatter HelseRespons som en sikker og robust kommunikasjonsløsning med pasienter. Kunder som bruker HelseRespons med integrasjon med SystemX har dessverre opplevd usikkerhet rundt dette og trusler om nedstenging av integrasjonen på svært kort varsel fra Hove Medical. Dette kunne potensielt ha vært virksomhetskritisk for legekontoret og truet pasientsikkerheten. Etter at Kongsberg og Eiker Tingrett besluttet midlertidig forføyning til 31.12.2018, har vi registrert at Hove Medical nå har utsatt nedstengningen inntil videre. (Les mer her)
HelseRespons har ingen intensjon om å stenge integrasjonen for våre kunder, så skulle noe oppstå med deres integrasjon i denne perioden må Hove Medical kontaktes.

Vi jobber med en løsning som vil få HelseRespons til å bli et enda tryggere og mer robust produkt for fremtidens kommunikasjon mellom legekontor og pasienter. Vi oppfordrer samtidig legekontoret til å være forsiktig ved inngåelse av avtaler med lang bindingstid og usikker tilgang til egne data.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt.
Vi informerer fortløpende om saken.

Les mer om saken

HelseRespons pc HelseRespons telefon HelseRespons automat

Hva er HelseRespons?


Pasientdialog

HelseRespons er en nettbasert løsning hvor henvendelser fra pasienter kan behandles og besvares enkelt og effektivt. Time- og reseptbestilling gjøres via SMS, APP eller nettside. Ingen telefonkø og responsen er automatisk og umiddelbar.

HelseRespons har gitt pasienter og helsepersonell en enklere hverdag siden 2005, og er i dag markedsleder innen pasientdialogsystemer i Norge.

HelseRespons telefon

Hjemmeside

Vi har gjort det enkelt for våre legekontorer å komme seg på nett. Vi tar oss av webdesign, domenenavn, hosting og skjema for timebestilling + resept. Legekontoret velger selv hvilket design som ønskes å brukes, og har full kontroll ved å selv legge ut nyheter og innhold.

HelseRespons pc

Integrert

HelseRespons er fullt integrert med Infodoc Plenario og System X, som gir muligheter som automatisk SMS timepåminnelse direkte fra EPJ timebok. Samtidig fungerer det også utmerket frittstående.Betalingsautomat

La pasientene betale med kort på vei ut. Automaten er intuitiv og enkelt i bruk for pasientene, og legekontorene trenger ikke kjøre oppdateringer eller slå den av. Automaten godtar alle kort, ønsker pasienten faktura kan de bare gå etter endt time.

Les mer om betalingsautomaten

HelseRespons automat

PasientPost - Norges digitale postkasse

Med PasientPost kan dere nå sende brev til pasienter digitalt. Dette er en sikker kanal for sending av alle meldinger som inneholder sensitiv informasjon. Det er mulig å legge ved dokumenter og bilder. Løsningen er integrert i EPJ. Behandler kan ta takst 1be for denne forsendelsen da PasientPost tilfredsstiller krav til sikkerhetsnivå 4.Online Timebok

Online timebok som er fullt integrert i EPJ forenkler pasientflyten. Pasienten velger selv tidspunkt for konsultasjon direkte i timeboken. Velg eller kombiner om timene skal være åpne, låst til fastlege eller tilpasset ”time samme dag”.

Les mer om online timebok

Lege bruker PC

Det er så enkelt


Oppstart symbol

Oppstart

Logg inn i vår nettløsning øyeblikkelig etter registrering, ingen installasjon nødvendig, det er til og med mulig å oppdatere nettsiden utenfor helsenettet. Vi sørger for at du får en grundig opplæring og er alltid tilgjengelig for spørsmål.Chat symbol

Spar tid (og penger)

Pasientene dine får en trygg og effektiv løsning å kommunisere med ditt legekontor uten å bruke unødvendig mye av din tid. Med HelseRespons-hjemmeside kan pasientene bestille time og resept på nett, i tillegg til via SMS og APP.Pille symbol

Behandle

Du får kontroll på alle henvendelser fra pasienter enkelt og effektivt med vår nettløsning. SMS-meldingene besvares enkelt fra hvilken som helst PC på legekontoret – når det måtte passe dere.Lås symbol

Sikkert

Sikkerhet og stabilitet er høyt prioritert. Vi følger til enhver tid gjeldende forskrifter for håndtering av sensitiv informasjon og personopplysninger for helsebransjen.

Skaff deg bedre tid


Bestill prøveperiode i dag!
HelseRespons telefon

HelseRespons

249,- per mnd

 • Automatisk SMS timepåminnelse direkte fra EPJ timebok i System X og Plenario.
 • SMS og APP for legekontorer og spesialister som har behov for effektiv time- og reseptbestilling.
 • Digital og sikker kommunikasjon via PasientPost.
 • Gratis opplæring, oppsett og support.
HelseRespons pc

HelseRespons Pluss

449,- per mnd

 • Automatisk SMS timepåminnelse direkte fra EPJ timebok i System X og Plenario.
 • SMS, APP og hjemmeside for legekontorer og spesialister som har behov for effektiv time- og reseptbehandling.
 • Digital og sikker kommunikasjon via PasientPost.
 • Gratis opplæring, oppsett og support.
 • Malbasert hjemmeside med time og reseptbestilling. Onlne timebok for System X.
 • Eget domene.
HelseRespons pc

Betalingsautomat Triangel

Ta kontakt for et godt tilbud

 • Pasienten betaler med kort eller faktura. Tilbyr Bankaxept, Visa og MasterCard.
 • Ingen binding eller avbruddsgebyr.
 • Liten, lydløs og kan henges på vegg.

Markedsledende

HelseRespons brukes av over 1100 legekontor i dag

Hjerte

Helserespons er en av våre viktigste samarbeidspartnere og de gir oss fornøyde kunder året igjennom. Helserespons gir pasientene en knirkefri administrativ kontakt med klinikken fra timebestilling til betalingsoppgjør etter endt time. Det er utrolig befriende å slippe å tenke penger og økonomi gjennom en arbeidsdag. Med Helserespons sine løsninger har vi i dag et topp moderne og komplett administrativt datasystem, som sparer oss tid, er økonomisk gunstig og som gir oss fornøyde pasienter.

Bilde av Stig Pedersen

Stig Pedersen,
Sentrum Gynekologi

Stovner legesenters pasienter benytter muligheten til å bestille timer og resepter, samt til andre forespørsler som de måtte ha til legesenteret. Det er svært enkelt å booke timer og gi svar tilbake, og i tillegg blir all aktivitet logget i timeboka. Dette har medført sterk reduksjon på antallet timer som ikke blir benyttet. I dag klarer vi her på legesenteret ikke å forestille oss hvordan hverdagen ville vært uten denne funksjonaliteten. Pasientene setter stor pris på å kunne sende oss en SMS ved time- eller reseptbestilling, istedenfor å sitte i telefonkø. Vi er helt frelst, vi.

Bilde av Finn Skogstad

Finn Skogstad,
Stovner Legesenter

Kontakt oss!

Vi er her for deg.


Vi gir deg gledelig ytteligere informasjon om våre løsninger og tilpasser oss etter ditt legesenters behov slik at du kan tilby det aller beste for dine pasienter. Meld din interesse i dag, så ordner vi en uforpliktende prøveperiode med en gang!

Bilde av Lena Ervik

Lena Ervik Kundeansvarlig / autorisert helsesekretær

(+47) 934 59 357

Fullt navn må oppgis

Feltet må fylles ut

Gyldig nummer kreves

Hvilket journalsystem bruker dere?Samarbeidspartnere

Meld deg på vårt nyhetsbrev


Vennligst oppgi en e-postadresse med gyldig format.