Meny

Velkommen til HelseRespons

Vi gjør det enkelt for deg som pasient å komme i kontakt med din lege, tannlege eller annen helsetilbyder. Hos oss kan du bestille time, betale for besøket eller motta prøvesvar eller annen sensitiv info i en sikker kanal.

For deg som er helsetilbyder gjør vi kommunikasjonen med pasientene mer oversiktlig, effektiv og lønnsom. Vi har en rekke produkter som kan settes sammen etter ditt behov. Våre løsninger kan brukes med alle journalsystem.

HelseRespons krever ikke BankID ved timebestilling. Vi er opptatt av at det skal være så enkelt som mulig å bruke våre løsninger, og at de skal være tilgjengelige for flest mulig. Derfor kreves kun BankID når det er behov for det, for pasientens egen sikkerhet.

Vi gjør det enkelt for deg som pasient å komme i kontakt med din lege, tannlege eller annen helsetilbyder.

For deg som er helsetilbyder gjør vi kommunikasjonen med pasientene mer effektiv og lønnsom.

HelseRespons pc HelseRespons telefon HelseRespons automat

Hva er HelseRespons?


Pasientdialog

HelseRespons er en nettbasert løsning hvor henvendelser fra pasienter kan behandles og besvares enkelt og effektivt. Time- og reseptbestilling gjøres via SMS, APP eller nettside. Ingen telefonkø og responsen er automatisk og umiddelbar.

HelseRespons har gitt pasienter og helsepersonell en enklere hverdag siden 2005, og er i dag markedsleder innen pasientdialogsystemer i Norge.

HelseRespons telefon

E-konsultasjon

Tilby legetime eller sikker dialog via nettet når det ikke er mulig eller påkrevd med fysisk oppmøte. HelseRespons e-konsultasjon kan benyttes av alle helsetilbydere uavhengig av journalsystem i hele Norge. Løsningen er enkel og rask å sette opp. Pasienten kontakter lege via legekontorets nettside for medisinske spørsmål eller vurderinger av egen helse. Legen svarer tilbake til pasienten som får varsel på SMS eller e-post. Pasient logger på pasientpost.no for å lese legens svar.

Er du allerede bruker av HelseRespons vil e-konsultasjon legges til i eksisterende avtale uten ekstra kostnad. For å aktivere e-konsultasjon send beskjed til support@helserespons.no.Hjemmeside

Vi har gjort det enkelt for våre legekontorer å komme seg på nett. Vi tar oss av webdesign, domenenavn, hosting og skjema for timebestilling + resept. Legekontoret velger selv hvilket design som ønskes å brukes, og har full kontroll ved å selv legge ut nyheter og innhold.

HelseRespons pc

Betalingsløsning

Komplett betalingsløsning med automat som er klargjort for mobile betalingsløsninger som for eksempel Apple Pay. Pasienten kan også motta faktura via SMS og i Vipps, slik at det blir enkelt for både pasient og legekontor. Dersom pasienten ønsker tilsendt faktura kan de bare gå etter endt time.

HelseRespons automat

PasientPost
- Norges digitale postkasse for helse

Med PasientPost kan dere nå sende brev til pasienter digitalt. Dette er en sikker kanal for sending av alle meldinger som inneholder sensitiv informasjon. Det er mulig å legge ved dokumenter og bilder. PasientPost gir store besparelser i tidsbruk og portokostnader, og behandler kan ta takst 1be for denne forsendelsen da PasientPost tilfredsstiller krav til sikkerhetsnivå 4.Online timebok

Online timebok er laget for å gi god pasientflyt. Pasienten velger selv tidspunkt for konsultasjon direkte i timeboken på hjemmeside eller i app. Legekontoret velger selv om timene skal være åpne for alle eller kun for pasienter på spesifikke fastlegelister. Man kan også velge om timene skal legges ut med en gang, eller først bli tilgjengelig dagen før. Dette kan for eksempel anvendes av kontor som praktiserer Time Samme Dag.

Lege bruker PC

Det er så enkelt


Oppstart symbol

Oppstart

Logg inn i vår nettløsning øyeblikkelig etter registrering, ingen installasjon nødvendig, det er til og med mulig å oppdatere nettsiden utenfor helsenettet. Vi sørger for at du får en grundig opplæring og er alltid tilgjengelig for spørsmål.Chat symbol

Spar tid (og penger)

Pasientene dine får en trygg og effektiv løsning å kommunisere med ditt legekontor uten å bruke unødvendig mye av din tid. Med HelseRespons-hjemmeside kan pasientene bestille time og resept på nett, i tillegg til via SMS og APP.Pille symbol

Behandler

Du får kontroll på alle henvendelser fra pasienter enkelt og effektivt med vår nettløsning. SMS-meldingene besvares enkelt fra hvilken som helst PC på legekontoret – når det måtte passe dere.Lås symbol

Sikkert

Sikkerhet og stabilitet er høyt prioritert. Vi følger til enhver tid gjeldende forskrifter for håndtering av sensitiv informasjon og personopplysninger for helsebransjen.

Produkter og priser


HelseRespons Pasientdialog

Vi i HelseRespons er opptatt av å tilby en effektiv og sikker løsning for både leger og pasienter. HelseRespons er en kostnadseffektiv og tidsbesparende løsning med bl.a. automatisk timepåminnelse, time og reseptbestilling på SMS, app og hjemmeside samt digital utsendelse av PasientPost med sikkerhetsnivå 4.

Lisens

Inkluderer bestilling, app, hjemmeside med eget .no domene, PasientPost, online timebok og support.

Bestill prøveperiode i dag!

HelseRespons betalingsløsning

HelseRespons tilbyr nå komplett betalingsløsning med betalingsautomat inkludert kontaktløs kortleser som har støtte for blant annet Apple pay. Automaten aksepterer alle de mest brukte betalingskortene, og kommer uten bindingstid. I tillegg til å støtte vanlig faktura kan pasienten motta denne på SMS eller i Vipps.

Betaling

Betalingsløsning inkluderer leie av betalingsautomat. Den leveres med kontaktløs betaling også for Apple-Pay.

Ta kontakt for pristilbud og detaljer

Markedsledende

HelseRespons brukes av over 1100 legekontor i dag

Kontakt oss!

Vi er her for deg.


Vi gir deg gledelig ytteligere informasjon om våre løsninger og tilpasser oss etter ditt legesenters behov slik at du kan tilby det aller beste for dine pasienter. Meld din interesse i dag, så ordner vi en uforpliktende prøveperiode med en gang!

Sentralbord

73 53 20 97

E-postadresse

Kontaktskjema

Fullt navn må oppgis

Feltet må fylles ut

Gyldig nummer kreves

Hvilket journalsystem bruker dere?

Verifiser at du ikke er en robotMotta vårt nyhetsbrev

Vennligst oppgi en e-postadresse med gyldig format.