Hopp til hovedinnhold

Send til 2097:

HELSEHUSET fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

HELSEHUSET 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Elvebredden Legekontor

Angående oppfriskningsdose av koronavaksine. Det vil komme info i avisa og på kommunens hjemmeside om hvem som er anbefalt og ta den,og hvor oppmøte for å få tatt vaksinen vil være.

Influensavaksinen kommer i løpet av høsten. Mer info om den legges ut her og på facebooksiden vår,når vi har dato  for når vaksinen kommer på kontoret.

Dr. Jørund Skjei starter 21/8. Han har åpnet for e-konsultasjoner og for å bestille time selv på helsenorge.

Dr. Isa Sandstad går ut i permisjon etter ferien. Dr. Jesper Høg Gerlich starter som vikar 14/8-23. Han blir til 1/12-23

1.juni starter Dr.Julie Austmo Kolstad som fastlege på Elvebredden Legekontor. Hun har med seg pasientlisten sin fra Høvdinggården Legesenter.

 3.juni får pasientene etter Roman Fedorov ny fastlege. Det er  Dr. Magnus Kjøbli som tar over lista. Hele lista blir flyttet til Fyrgata Legekontor 3.juni.

For å få bestilt time på nett,er det enkleste å sende melding til kontoret via Helsenorge. Det ligger ytterst få timer ute på Helsenorge som du kan velge selv til den enkelte lege.

 Vi har også en egen side på facebook. Lik oss gjerne der. 

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Vi gjør oppmerksom på at henvendelser via SMS og bestillingsknappene på denne siden behandles to ganger pr dag. Vanligvis mellom kl 08 og 09, samt mellom kl 1430 og 1530.  Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.