Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Om oss

Bilde av Hvem er vi?

Hvem er vi?

Ved klinikken er vi tre leger og spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer, og to helsesekretærer. Vi ønsker at kommunikasjonen med oss skal være enkel, tilgjengelig og trivelig. Vi tar imot henvsininger som omhandler alle gynekologiske problemstillinger.

Bilde av Grete H. Berild

Grete H. Berild

Gynekolog

Dr. Grete H. Berild er lege og spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdomme. Hun har jobbet ved klinikken siden 1996. Hun har studert medisin i Danmark og sin spesialistutdanning fra København, Sykehuset Innlandet, og Oslo Universitetssykehus. Hun har over 30 års erfaring med de aller fleste gynekologiske problemstillinger. 

Bilde av Kristin Lyng

Kristin Lyng

Gynekolog

Dr Kristin Lyng.  arbeider med alle problemstillinger innen fødselshjelp og gynekologi.

Hun er spesialist i fødselshjelp, og gynekologi fra 2002. Doktorgrad fra Rikshospitalet, disputerte i 2006. Hun har jobbet på Rikshospitalet, Radiumhospitalet, og Akershus Universitetssykehus. Deretter jobbet privat ved Aleris og etter hvert full tid ved Gynekologene på Kolbotn. Hun har bred erfaring innenfor generell gynekolog og svangerskapsomsorg.

Bilde av Marte Myhre

Marte Myhre

Gynekolog

Dr Marte Myhre er lege og spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har sin utdanning fra Oslo Universitetssykehus, og har en doktorgrad innen temaet assistert befrutkning fra Universitetet i Oslo. Marte har spesiell interesse innen risikosvangerskap, ufrivillig barnløshet og hormoner, og kreftrisiko, men tar imot henvisninger om alle problemstillinger innen fødselshjelp og gynekologi.

Person-ikon

Anette

Helsesekretær

Anette er helsesekretær, og jobbet her på klinikken siden 2018. Hun tar imot alle telefoner og henvendelser fra pasientene, i tillegg til organisere daglig drift sammen med legene, og arbeid ved laboratoriet.