Senteret sitt bannerbilde

Kommunelegen i Kvæfjord

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Permisjon fastlege

12. mai 2017

Thomas Bakkeid har permisjon fra sin stilling som fastlege til 01.08.18. Maren Ferjani er vikar i hans sted.

Ny fastlege

30. januar 2017

06.03.17 starter Dina-Irene Bakkehaug som ny fastlege i kommunen. Inntil da vil vakant liste ivaretas av vikarlege.

Nå har legevakten samme telefonnummer i hele Norge

4. september 2015

Fra 1. september har legevakten samme nummer i hele landet: Det sekssifrede nummeret 116117 (uttales: hundreogseksten-hundreogsytten). Fra da av vil du komme til legevakten der du oppholder deg uansett hvor i Norge du ringer fra. Nummeret fungerer både fra fasttelefon og mobil, og er gratis.

Oppgavefordeling mellom fastlege og legevakt blir ikke endret. Legevakten skal bare benyttes til å dekke øyeblikkelig hjelp som ikke kan håndteres av egen fastlege.

Det gamle nummeret til legevaktsentralen vil fungere som før (770 93600). Det kan brukes hvis man ønsker å nå en annen legevakt enn der man oppholder seg. Dette kan være nødvendig for eksempel om man ringer for et sykt familiemedlem som oppholder seg en annen kommune.

Ring først!

Legevakten er åpen for telefonhenvendelser hele døgnet. Det er i de fleste tilfeller best at du ringer på forhånd for å få en vurdering av situasjonen og tilbud om relevant hjelp.

Når du trenger legehjelp: Hvem skal du ringe?

• Fastlegen din i åpningstiden

• Legevakt 116117 når fastlegen ikke er tilgjengelig og hjelpen ikke kan vente

• 113 når det er akutt og står om liv