Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Songdalen legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å bli enda bedre og gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Vi jobber med å få ned telefontiden. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte timebestilling på nett eller sms.

 

På www.songdalenlegesenter.no kan du selv plukke time i din leges timebok. Du kan se hvilke timer som er ledig hos de respektive legene på hvilke dager og selv reservere time uten å gå via legesekretærene. Du vil etter kort tid motta en bekreftelse på timen på sms. Fortrinnsvis skal man bestille time hos sin fastlege. Du har også anledning til å bestille time hos turnuslege.

En legetime er ca 15 minutter og vi anbefaler en problemstilling per konsultasjon. Det er også viktig for å hjelpe oss og holde tiden/ unngå forsinkelser for neste pasient.

Dersom det er noe ekstraordinært som krever mer enn en ordinær konsultasjon må time bestilles per telefon som tidligere:

Det er også tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

 

Via SMS kan du:

Bestille time (Gjelder ikke akutt-timer)

Bestille resept.

Avbestille time (Avbestilling må senest skje 24 timer før oppsatt time. Gjelder kun virkedager, ikke helg).

Få svar på når du har time.

Vi har godkjent sjømannslege og petroleumslege for hhv vurdering mtp sjømannsattest og petroleumsattest.

 

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Legesekretær søkes

8. oktober 2021

LEGESEKRETÆR SØKES

TIL SONGDALEN LEGESENTER

 

Har du lyst til nye utfordringer?

 

Vi søker en autorisert legesekretær til ett års vikariat med mulighet for fast stilling.

Stillingen er vaktfri, fleksibel arbeidstid fra kl. 7:30 - 15:30, og nå på 80%, med mulighet for endring av stillingsprosent.

 

Du vil bli del av et godt dynamisk team, bestående av fem legesekretærer ( aktuelt to legesekretærer og tre sykepleiersker) , en turnuskandidat og syv fastleger ( fire kvinner og tre menn).

 

Arbeidet består av pasientkontakt og rådgivning i resepsjonen, telefonen og laboratoriet. Utover dette innebærer stillingen sårpleie, assistering ved enkle kirurgiske inngrep, kateteranleggelse mm. 

 

Din personlighet, evnen til å møte våre pasienter med et smil og empati samt fleksibilitet er viktig. Du vil få opplæring og en god introduksjon.

Lønn ifølge tariff og avtale.

 

Vi håper å se deg som medlem av teamet!

Ta kontakt med legesekretær Anne Karin på tlf. +47 994 45 794

Søknadsfrist 31.oktober -21

Koronatesting uke 40.

1. oktober 2021

Vi fortsetter med koronatesting på formiddagen uke 40. Test foregår i eget telt mellom rådhuset og menighetshuset. I uke 40 må man ringe legesenteret for avtale.

Influensavaksine. Vaksinasjonsdager fra kl 15 den 27/10, 28/10, 03/11 og 04/11.

1. oktober 2021

Det er egenandel på kroner 50 for personer som tilhører risikogruppe. For personer med frikort og som samtidig tilhører risikogruppe vil vaksinering være gratis. Ring legesenteret for avtale.

Influensavaksine blir anbefalt til alle over 65 år, gravide i 2. og 3. trimester, personer med hjerte- og lungesykdommer, nyre- eller leversvikt, enkelte nevrologiske tilstander, svakt immunforsvar og personer med stor overvekt (BMI over 40).

Disse tilstandene gir økt risiko for alvorlig influensasykdom og komplikasjoner som kan føre til innleggelse på sykehus. Influensa kan føre til lungebetennelse og forverring av kroniske grunnsykdommer. Det er vist at vaksinasjon reduserer risikoen for slike komplikasjoner.

Ta kontakt dersom du trenger vaksine!

Vi fortsetter med "drop in" uke 39 for covid-test alle hverdager fra kl 10-11.

20. september 2021

"Drop in" uke 37

14. september 2021

Vi fortsetter med "drop in" uke 37 for covid-test alle hverdager fra kl 10-12 . Det er ikke behov for å ringe legesenteret på forhånd. Testing foregår i eget telt på sørsiden av legesenteret (mellom "rådhuset" og menighetshuset). Dette gjelder både PCR og hurtigtest. Tilbudet er åpent for alle, selv de uten tilknytning til legesenteret. Husk å holde avstand til andre i køen.

Vi har fra mandag 30/08 "drop in" for covid-test alle hverdager fra kl 10-12 og fra kl 13-15.

27. august 2021

Vi har fra mandag 30/08 "drop in" for covid-test alle hverdager fra kl 10-12 og fra kl 13-15. Det er ikke behov for å ringe legesenteret på forhånd. Testing foregår i eget telt på sørsiden av legesenteret (mellom "rådhuset" og menighetshuset). Dette gjelder både PCR og hurtigtest. Tilbudet er åpent for alle, selv de uten tilknytning til legesenteret. Husk å holde avstand til andre i køen.

Nedetid på telefonen

9. august 2021

Vi har desverre nedetid på telefonen. Vi jobber med å løse problemet. Ta kontakt på sms eller ved oppmøte dersom det haster.

Koronatest for reisende. Drop in lørdag 17/7 og søndag 18/7 kl 09-12

14. juli 2021

Koronatest for reisende. Drop in lørdag 10/7 og søndag 11/7 kl 09-12.

9. juli 2021

Vi vil lørdag 10/7 og søndag 11/7 ha drop in ved legesenteret for koronatesting i tidsrommet kl 09-12. Vi tilbyr både PCR-test og hurtigtest. Pris kr 500,-/test.

Det er ikke mulig å bestille tid/ registrere seg på forhånd. PCR-testen leveres sykehuset for analyse samme dag. Normalt foreligger svaret på PCR-prøve ila ett døgn men svartiden kan variere. Ved hurtigtest får man svar ila 15 minutter.

 

Koronatesting Songdalen Legesenter

7. januar 2021

Vi har god testkapasitet ved Songdalen Legesenter. Testtilbudet er åpent for alle, selv de med fastlege andre steder.  Vi tester hver dag mellom kl 11 og 12. Ta kontakt med legesenteret per telefon for avtale.

Les flere nyheter