Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Songdalen legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å bli enda bedre og gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Vi jobber med å få ned telefontiden. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte timebestilling på nett eller sms.

 

På www.songdalenlegesenter.no kan du selv plukke time i din leges timebok. Du kan se hvilke timer som er ledig hos de respektive legene på hvilke dager og selv reservere time uten å gå via legesekretærene. Du vil etter kort tid motta en bekreftelse på timen på sms. OBS: Du vil IKKE motta påminnelse om timer booket på nett. Fortrinnsvis skal man bestille time hos sin fastlege. Du har også anledning til å bestille time hos turnuslege.

En legetime er ca 15 minutter og vi anbefaler en problemstilling per konsultasjon. Det er også viktig for å hjelpe oss og holde tiden/ unngå forsinkelser for neste pasient.

Dersom det er noe ekstraordinært som krever mer enn en ordinær konsultasjon må time bestilles per telefon som tidligere:

Det er også tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

 

Via SMS kan du:

Bestille time (Gjelder ikke akutt-timer)

Bestille resept.

Avbestille time (Avbestilling må senest skje 24 timer før oppsatt time. Gjelder kun virkedager, ikke helg).

Få svar på når du har time.

Vi har godkjent sjømannslege og petroleumslege for hhv vurdering mtp sjømannsattest og petroleumsattest. 

 

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Songdalen Nye Legesenter stenger kl 12 fredag den 16.12.2022.

7. desember 2022

Velkommen til Bernt Nilsen!

7. november 2022

Velkommen til Bernt Nilsen!

Songdalen Legesenter får en ny fastlege!

Over de neste fem år vil Bernt Nilsen gradvist tre inn i (Brita Zinck`s) stilling, dvs. at hun over de kommende fem år vil trappe ned og pensjonere seg. Dette innebærer at dr. Zinck fra 2023 vil være på senteret fire ukedager, mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Bernt Nilsen kjenner mange fra tidligere, da han har vært LIS 1 / turnuslege hos oss, og vi er meget glad for å kunne presentere han som vår kompanjong. Bernt Nilsen og Brita Zinck vil samarbeide tett, og man vil fritt kunne velge, hvem man bestiller tid hos.

Bernt Nilsen vil allerede fra 7. november være i full stilling ved senteret, da han i de resterende ukedagene vil vikariere, dels under Leif Erik Riddervolds pappaperm, dels som vikar for oss alle legene. Leif Erik Riddervold vil fra 01/12-22 til 01/07-23 ha permisjon torsdager og fredager.

Songdalen Legesenter

Vi har nå åpnet for helsenorge.no.

31. oktober 2022

Vi har nå åpnet for helsenorge.no. Her kan pasienter fornye resepter, bestille timer (oppmøte, telefon eller video) og starte e-konsultasjon (tekst).

Songdalen legesenter er stengt fredag 28/10 og mandag 01/11

24. oktober 2022

Songdalen legesenter er stengt fredag 28/10 og mandag 31/10 pga omlegging til nytt journalsystem. Ved behov for nødvendig helsehjelp ring Søgne Legesenter på tlf: 38053940.

Årets influensavaksine. Vaksinering 11/10, 12/10 og 13/10

6. oktober 2022

Vi har i år satt opp 3 ettermiddager for influensavaksinering. Dette er 11/10, 12/10 og 13/10 fra kl 15:30-17:30
Det må bestilles avtale per telefon for influensavaksine. Influensavaksine koster i år kr 300,- uavhengig av om man har frikort eller ikke. Ring legesenteret på tlf 38185120 eller send oss melding via helserespons for å avtale tidspunkt.

#sjekkdeg-Ta livmorhalsprøve!

19. september 2022

Vi har i år et ettermiddagstilbud 18/10 for deg som ønsker livmorhalsprøve. Kontakt oss for time mellom kl 16 og kl 18. Fire kvinnelige fastleger stiller opp denne ettermiddagen. Det blir ikke anledning til å ta opp andre problemstillinger på disse timene.

Nedetid på telefonen 09/09-22.

9. september 2022

Vi har desverre nedetid på telefonen. Vi jobber med å løse problemet. Ta kontakt ved oppmøte dersom det haster. Det er nå kun SMS-løsningen som fungerer.

Songdalen legesenter stengt fredag 20/05

10. mai 2022

Legesenteret holder stengt fredag 20. mai. Søgne Legesenter vil da yte øyeblikkelig hjelp til pasienter med tilknytning til  Songdalen legesenter. Det vil fredag 20/05 ikke være mulig å kontakte Songdalen legesenter for reseptbestilling, timbestilling eller annet som ikke er akutt/øyeblikkelig hjelp.

Vi gratulerer Jasmin Haj Younes med vel gjennomført doktorgrad!

4. februar 2022

Jasmin Haj Younes disputerte den 26/01.2022 for ph.d-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen "Health and Healthcare Access and Utilization Among Syrian Refugees Migrating to Norway". Vi er stolte over å ha Jasmin med på laget!

Link til avhandlingen: Bedre helse etter flukt | Nye doktorgrader | UiB

Sjømannsattest og Petroleumsattest. Time på dagen, mandag til fredag.

16. januar 2022

Time for sjømannsattester og petroleumsattester tilbys hver dag hos Rune Bjoraa Hodne. Ingen ventetid. Send mail til attest@songdalenlegesenter.no eller ring legesenteret for time på telefon 38185120.

Les flere nyheter