Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Songdalen legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å bli enda bedre og gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Vi jobber med å få ned telefontiden. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte timebestilling på nett eller sms.

 

På www.songdalenlegesenter.no kan du selv plukke time i din leges timebok. Du kan se hvilke timer som er ledig hos de respektive legene på hvilke dager og selv reservere time uten å gå via legesekretærene. Du vil etter kort tid motta en bekreftelse på timen på sms. Fortrinnsvis skal man bestille time hos sin fastlege. Du har også anledning til å bestille time hos turnuslege.

En legetime er ca 15 minutter og vi anbefaler en problemstilling per konsultasjon. Det er også viktig for å hjelpe oss og holde tiden/ unngå forsinkelser for neste pasient.

Dersom det er noe ekstraordinært som krever mer enn en ordinær konsultasjon må time bestilles per telefon som tidligere:

Det er også tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

 

Via SMS kan du:

Bestille time (Gjelder ikke akutt-timer)

Bestille resept.

Avbestille time (Avbestilling må senest skje 24 timer før oppsatt time. Gjelder kun virkedager, ikke helg).

Få svar på når du har time.

Vi har godkjent sjømannslege og petroleumslege for hhv vurdering mtp sjømannsattest og petroleumsattest.

 

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Koronatest for reisende. Drop in lørdag 17/7 og søndag 18/7 kl 09-12

14. juli 2021

Koronatest for reisende. Drop in lørdag 10/7 og søndag 11/7 kl 09-12.

9. juli 2021

Vi vil lørdag 10/7 og søndag 11/7 ha drop in ved legesenteret for koronatesting i tidsrommet kl 09-12. Vi tilbyr både PCR-test og hurtigtest. Pris kr 500,-/test.

Det er ikke mulig å bestille tid/ registrere seg på forhånd. PCR-testen leveres sykehuset for analyse samme dag. Normalt foreligger svaret på PCR-prøve ila ett døgn men svartiden kan variere. Ved hurtigtest får man svar ila 15 minutter.

 

Koronatesting Songdalen Legesenter

7. januar 2021

Vi har god testkapasitet ved Songdalen Legesenter. Testtilbudet er åpent for alle, selv de med fastlege andre steder.  Vi tester hver dag mellom kl 11 og 12. Ta kontakt med legesenteret per telefon for avtale.

Ny fastlege ved Songdalen Legesenter!

7. januar 2021

Vi har gleden av å ønske dr. Hanne Marita Nilsen Lund velkommen som allmennlege ved Songdalen Nye legesenter. Dr. Lund vil overta fastlegepraksis etter dr. Kjell Kristensen som nå har gått av med pensjon. Dr. Lund har jobbet i flere år ved Sørlandet Sykehus og har bred kirurisk erfaring. Hun kommer nå fra et vikariat ved Søgne Legesenter.

Nedetid på telefonen

30. november 2020

Vi har desverre nedetid på telefonen. Vi beklager til alle som ikke kommer igjennom på telefonen. Vi jobber med å løse problemet.

Vi har nå god testkapasitet for Covid19 ved Songdalen legesenter.

12. oktober 2020

Vi har nå god testkapasitet for Covid19 ved Songdalen legesenter. Testen foregår i eget lokale tilknyttet legesenteret. Ring legesenteret for å avtale tid for test. Kontakt gjerne legesenteret tidlig på dagen. Som regel får man da test og svar samme dag.
Se linken under mtp testkriterier:

Influensavaksine

16. september 2020

Årets influensavaksine ventes i uke 42.
Det må i år bestilles time per telefon for å sette vaksinen. Dette pga pandemisituasjonen.
Ring legesenteret på tlf 38185120 eller send oss melding via helserespons for å avtale tidspunkt.

Koronatesting Songdalen Legesenter

12. august 2020

Vi utfører nå koronatesting i garasje tilknyttet Songdalen Legesenter. Er du i tvil om du bør testes kan du sjekke på linken under. Her får du råd om hva du skal gjøre ved symptomer eller mistanke om covid-19. Kontakt oss for timebestilling.
 
https://tjenester.helsenorge.no/veileder?Query=Questionnaire%3Fname%3DNHN-Veileder-Korona

Helene Marie Thomassen-Alsaker er tilbake fra permisjon og spesialisering.

14. mai 2020

Vi er glade for å ha Helene Thomassen-Alsaker tilbake på legesenteret. Hun har en periode hatt vikar men er nå tilbake permanent. Helene har foreløpig god kapasitet og ledige plasser som fastlege.

www.koronasjekk.no

18. mars 2020

Sjekk hvilke råd og tiltak som gjelder for deg

Les flere nyheter