Superdoc Testsenter

Telefon: 73 53 20 97
SMS: SUPERDOC til 2097

Velkommen

Illustrasjon eller bilde for senter

Telefon: 73 53 20 97
SMS: SUPERDOC til 2097

Illustrasjon eller bilde for senter

Velkommen til Superdoc Legesenter. Vi ønsker å bedre service og tilgjengelighet ved å gi dere et enkelt alternativ til telefonkontakt. Vi har derfor tilrettelagt for bestilling av resepter og time på disse sidene, samt via SMS.

Aktuelt

Vannlekkasje

Vi beklager å informere om at det for øyeblikket pågår arbeid med å løse en vannlekkasjesituasjon i våre lokaler. Vårt vedlikeholdsteam jobber på spreng for å løse dette så raskt som mulig.

I denne perioden vil noen områder midlertidig være utilgjengelige, noe som kan påvirke avtalene deres. Dersom den kommende avtalen deres blir påvirket, vil vårt personale kontakte dere for å avtale ny tid eller alternative løsninger.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører og setter pris på forståelsen deres. Deres helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi tar alle nødvendige skritt for å sikre en rask løsning.

Influensavaksine

Kjære pasienter.

Influensasesongen er her, og din helse er vår prioritet her på Superdoc Legekontor. Vi oppfordrer deg til å stikke innom og få influensavaksinen din for en enkel og effektiv beskyttelse mot influensa.

Ikke vent; besøk oss i dag for din influensavaksine. Har du spørsmål? Vårt personale er her for å hjelpe.

Hold deg frisk!